به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند به همراه جمعی از مدیران استانی و شهرستانی دلفان عصر امروز دوشنبه با خانواده مهدی مرادی ۵ ساله که در سیلاب اخیر شهرستان دلفان غرق شده بود دیدار کرد.
وی با حضور در منزل خانواده این پسربچه دلفانی ضمن تسلیت به خانواده وی برای آنها از درگاه خداوند صبر مسئلت کرد.
بنا بر این گزارش، مهدی مرادی پسربچه پنج ساله نورآبادی روز پنج شنبه هفته گذشته در جریان سیلاب اخیر با سقوط در رودخانه بادآور شهرستان دلفان غرق شد که پس از چهار روز عملیات جستجوی مردمی و همچنین نیروهای امدادی جسد این پسربچه عصر دیروز یکشنبه در رودخانه بادآور این شهرستان پیدا و تحویل خانواده اش شد.
شهرستان دلفان یکی از شهرستانهای پر خسارت لرستان در جریان سیلاب اخیر بود، به طوریکه به گفته جعفر طولابی فرماندار این شهرستان بیش از ۷۰ میلیارد تومان به بخشهای مختلف این شهرستان در جریان این سیلاب خسارت وارد شد.
نظر شما