بهزاد ستاری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از جمله آسیبهای جدی اجتماعی در اغلب شهرهای استان طلاق و اختلافات زناشویی است، تأکید کرد: بااینوجود میزان آسیب در شهرهای مختلف متفاوت است.
وی با تأکید به اینکه بهزیستی در امر کاهش طلاق در دو فاز پیشگیری و مداخله به هنگام اقدام میکند، اضافه کرد: در پیشگیری ارائه مشاوره قبل، حین و بعد از ازدواج برای آگاهسازی زوجین در دستور کار است.
مدیرکل بهزیستی استان به همکاری مراکز مشاوره و اورژانس اجتماعی در این خصوص اشاره کرد و گفت: در هر منطقه متناسب بافرهنگ، توزیع طلاق و نوع اختلافات زناشویی مشاوران راهنمایی لازم را در اختیار زوجین قرار میدهند.
ستاری افزود: علاوه بر این مرکز مداخله و پیشگیری از طلاق به اختلافات زوجین رسیدگی میکند، ادامه داد: این مرکز تاکنون توانسته است با حلوفصل به موقع اختلافات بسیاری از طلاقها را ممانعت کرده و موجب سازش زوجین شود.
وی از جمله فعالیتهای مداخله در طلاق را اورژانس ۱۲۳ دانست و تأکید کرد: علاوه بر این مراکز مداخله در بحران در پنج شهر استان فعالیت دارند.
مدیرکل بهزیستی استان با تأکید به اینکه مبارزه با آسیب اجتماعی طلاق به تنهایی در توان یک دستگاه اجرایی نیست، اضافه کرد: انتظار میرود سایر دستگاههای فرهنگی، چهرههای فرهنگی و مسئولان نسبت به آگاهسازی جوانان مشارکت داشته باشند.
وی متذکر شد: ارائه الگوی مناسب زندگی مشترک، اعلام معیارهای صحیح همسرگزینی و تقویت بنیان خانوادهها میتواند در کاهش نرخ طلاق مؤثر باشد.
نظر شما