به گزارش خبرنگارمهر، سیاوش قزلی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران از شکل گیری هیئت های مختلف ورزشی از جمله فوتبال، فوتسال، تنیس، بدمیتون، والیبال، شنا زیر نظر باشگاه فرهنگی-هنری-ورزشی شهرداری این شهر خبر داد و گفت: هر هیئت از پنج نفر از کارکنان شهرداری تشکیل شده است.
وی افزود: رئیس هیئت والیبال رستم نامورنژاد، هیات شنا غلامرضا نصر، هیات بدمیتون وحید پیشگر، هیات فوتبال و فوتسال مجتبی کهن و هیات تنیس علی معینی معرفی شدند.
قزلی با اشاره به اینکه هیئت ورزشی بانوان نیز در این نهاد راه اندازی شده، تصریح کرد:منصوره رحمانیان به عنوان رئیس این هیئت انتخاب شد.
وی هدف تشکیل این هیئت ها را تاکید به روی آوردن کارکنان شهرداری به ورزش عنوان کرد و گفت:علل شکل گیری هیات های ورزشی مختلف در شهرداری استقبال پرسنل و خانواده انها دانست که تاکنون۴۰۰نفر در این رشته ها عضویت دارند.
شهردار جهرم با اشاره به پیامدهای مطلوب روی اوردن شهروندان به ورزش، خاطرنشان کرد: در صورت وجود شهروندان سالم است که می توان به اهداف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و غیره رسید.
نظر شما