به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار ظهر سهشنبه در حاشیه جلسه اقتصاد مقاومتی در چالوس، پیشنهاد راهاندازی پنجره واحد را در غرب مازندران داد و گفت: برای فعال کردن هزار و ۳۳ واحد تولید غیرفعال استان باید برنامهریزی شود.
فلاح جلودار با تأکید بر اینکه برش شهرستانی اقتصاد مقاومتی باید تدوین و اجرایی شود، عنوان کرد: سیاستهای اقتصاد مقاومتی میتواند توسعه شهرستان را به همراه داشته باشد و در این راستا، شورای نظارتی بر روند تحقق اقتصاد مقاومتی در استان نظارت دارد.
وی از ایجاد بیش از ۶۲ هزار شغل در مازندران در سال ۹۴ خبر داد و از فرمانداران خواست تا در اسرع وقت وضعیت شرکتهای تولیدی را مشخص کنند زیرا اعتبارات دولتی موجب تحول و توسعه نخواهد شد و باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود.
فلاح جلودار، واگذاری طرحهای نیمهتمام را به بخش خصوصی ضروری دانست و افزود: توسعه کارآفرینی و بهرهگیری از ظرفیت تشکلهای مردمنهاد درزمینهٔ تحقق اقتصاد مقاومتی راهگشا است.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه مازندران در حوزه طبیعتگردی باید رتبه اول کشور را کسب کند تصریح کرد: باید توسعه صنایعدستی با برنامهریزی دنبال و برای روستاها در قالب طرح مشارکت اقتصادی برنامه تعریف شود.
فلاح جلودار، مشارکت روستائیان را در اقتصاد مقاومتی ضروری دانست و تأکید کرد: توسعه صادرات و برندسازی باید موردتوجه قرار گیرد و علاوه بر این، توسعه شرکتهای دانشبنیان و مراکز رشد یکی از اولویتهای مهم تحقق اقتصاد مقاومتی است.
محمدناصر زندی فرماندار چالوس نیز بر راهاندازی دفتر سرمایهگذاری در شهرستان تأکید کرد و گفت: اختصاص مکان مناسب برای ارائه تولیدات روستا، تضمین خرید محصولات کشاورزی، حل مشکلات شهرک صنعتی مرزنآباد بهویژه راه این شهرک و ارائه تسهیلات مناسب به بخش خصوصی از مهمترین نیازمندیهای شهرستان به شمار میرود.
نظر شما