پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۳۶

مسئولان دشتی به دیدار خانواده‌های شهدا رفتند

مسئولان دشتی به دیدار خانواده‌های شهدا رفتند

دشتی- در آستانه سالروز ولادت با سعادت مولود کعبه حضرت امیرالمومنین علی(ع) مسئولان دشتی به دیدار دو خانواده شهید در شهر خورموج رفته و از آنها تجلیل کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار دشتی صبح چهارشنبه در دیدار با خانواده شهیدان علیرضا اخلاقی و علی فقیه ایاد و مناسبت های ماه رجب را تبریک عرض کرد و اظهار داشت: امنیت، آسایش و اقتداری که ما امروز داریم به برکت خون شهدا و امام شهدا است.

غلامرضا مهرجو بر ضرورت رسیدگی به مشکلات خانواده معظم شهدا تاکید کرد و افزود: به حمد الله در چند سال اخیر بنیادشهید در بخش تجهیزات درمانی و پزشکی برای والدین شهدا اعتبارات خوبی اختصاص داده که امیدواریم در سال جاری شاهد افزایش آن باشیم.

مهرجو با بیان اینکه مشکلات درمان یکی از دغدغه های اصلی خانواده های معظم شهدا و ایثارگران است، تصریح کرد: بر همه ما فرض است که از خانواده معظم شهدا تجلیل و از نزدیک مسائل و مشکلات آنها رسیدگی کنیم.

مهرجو ادامه داد: خانواده معظم شهدا نباید دغدغه درمان و معیشت داشته باشد که نیاز به توجه ویژه دارد.

کد خبر 3603630

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha