پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۵۰

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر:

۲۱.۲ میلیارد ریال زکات در استان بوشهر جمع‌آوری شد

۲۱.۲ میلیارد ریال زکات در استان بوشهر جمع‌آوری شد

بوشهر - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان بوشهر گفت: بیش از ۲۱.۲ میلیارد ریال زکات طی سال گذشته در استان بوشهر جمع‌آوری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی صبح چهارشنبه در گردهمایی مدیران کمیته امداد امام خمینی استان بوشهر اظهار داشت: مردم استان بوشهر همواره در پرداخت زکات همکاری بسیار خوبی داشته‌اند و شاهد مشارکت گسترده در پرداخت زکات هستیم.

وی با اشاره به جمع‌آوری ۲۱ میلیارد و ۲۳۸ میلیون ۴۱۲ هزار ریال زکات در سال گذشته، خاطرنشان کرد: ۱۷ میلیارد و ۱۰۹ میلیون و ۴۳۱ هزار ریال مربوط به زکات‌های واجب و مستحبی بوده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان بوشهر اضافه کرد: از مجموع زکات پرداخت شده در استان بوشهر، چهار میلیارد و ۱۲۸ میلیون و ۵۸۰ هزار ریال مربوط به زکات فطره است.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ درصد از زکات جمع‌آوری‌شده صرف کمک به امور نیازمندان می‌شود، خاطرنشان کرد: مابقی زکات جمع‌اوری شده نیز در اجرای طرح‌های عام‌المنفعه هزینه می‌شود.

لطفی به نقش زکات در کاهش فقر و رسیدن به عدالت اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: ترویج فرهنگ زکات یک موضوع بسیار مهم است که باید از ظرفیت‌های مبلغین در این راستا استفاده کنیم.

وی استفاده از ظرفیت‌های تبلیغات رسانه‌ای، ائمه جمعه، عاملین زکات و مسئولان را برای ترویج فرهنگ زکات بسیار مهم دانست و افزود: زکات جمع‌آوری‌شده در همان شهر و روستا هزینه می‌شود.

کد خبر 3603840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha