رئيس اداره خود كفايي و اشتغالزايي كميته امداد خراسان جنوبي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در بيرجند افزود: از تعداد 2420 كارگاه خود اشتغالي در خراسان جنوبي 61 درصد طرح هاي اشتغال زايي كميته امداد در روستاها اجرا شده است.
آسوده گفت: 10درصد اين طرح هاي در بخش كشاورزي ، 7 درصد در بخش حمل و نقل ، 21 درصد در بخش دامداري ، 29 درصد در بخش قالي بافي و 33 درصد طرح هاي خود اشتغالي در بخش صنفي و صنعتي ارائه شده است .
وي ميزان تسهيلات اشتغال زايي خراسان جنوبي را 59 ميليارد ريال اعلام كرد و افزو د : در طي چهار سال در رشته هاي مختلف بيش از 4 هزار نفر آموزش ديده و 290 فضاي خود كفايي و كار گاهي احداث و باز سازي شده است .
رئيس اداره خود كفايي و اشتغالزايي كميته امداد خراسان جنوبي ، ارائه بيشترين طرح هاي خود كفايي را در بخش قالي بافي عنوان كرد و افزود : در سطح اين استان 946 كا رگاه قالي بافي تا پايان سال 84 فعال بوده است كه 95 درصد مجريان طرح هاي قالي بافي ، اختصاص به بانوان دارد .
وي از بافت 18 هزار و 100 متر قالي طي 4 سال گذشته در خراسان جنوبي خبر داد و يادآور شد: از اين ميزان تا كنون بيش از 284 تخته فرش با ارزش 14ميليارد ريال به فروش رفته است.
آسوده ، كمك به ايجاد فضاي خود اشتغالي ، پرداخت وام براي كارگاه هاي زود بازده و آموزش مجريان طرح هاي خود اشتغالي را از جمله برنامه هاي سال جاري عنوان كرد و خاطر نشان كرد : به منظور توانمند سازي جوانان و زنان ، كار گاهاي آموزش مشاغل جديد برگزارگردد تا سطح كيفي شغل ها نيز بالا رود.
نظر شما