خبرگزاری مهر، گروه استان ها-محمدرضا حیدری: تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در سه حوزه انتخابیه استان تهران طی روزهای اخیر آغازشده و نامزدهای راهیافته به این مرحله، در فرصت یکهفتهای تبلیغات میکوشند تا با استفاده از ابزارهای مدرن و سنتی، اعتماد مردم را کسب کنند.
شش نامزد راهیافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در سه حوزه انتخابیه استان تهران شامل حوزههای شهریار، رباطکریم و دماوند تلاش دارند تا ویژگیها و توانمندیهای خود را به واجدان شرایط رأی دادن نشان دهند.
اگرچه حجم تبلیغات انتخاباتی در برخی از حوزهها نسبت به دور اول انتخابات کاسته شده اما هر چه بهروز دهم اردیبهشتماه نزدیک میشویم، تنور رقابت انتخاباتی در سه حوزه انتخابیه استان تهران گرمتر از گذشته میشود.
استفاده از شیوههای مدرن و سنتی تبلیغات در دور دوم انتخابات مجلس
استان تهران دارای ۳۵ کرسی در مجلس شورای اسلامی است که تکلیف ۳۲ کرسی در دور نخست انتخابات مشخصشده و سه کرسی باقیمانده با حضور باشکوه مردم در حماسه دهم اردیبهشتماه تعیین تکلیف میشود.
برخی از نامزدهای انتخاباتی تلاش دارند تا با بهرهگیری از شیوههای سنتی نظیر حضور در اماکن عمومی، مساجد و سخنرانی در میان مردم، برنامههای خود را برای حل مشکلات و دغدغههای مردم بازگو کنند.
از طرف دیگر برخی از نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز از ظرفیتهای فضای مجازی و گروههای اجتماعی استفاده میکنند و تلاش دارند تا با استفاده از ابزارهای مدرن و بهروز، میزان رأی آوری خود را افزایش دهند.
راهاندازی گروههای تلگرامی حامی نامزدهای انتخاباتی
در این میان، تلگرام نقش مهمی را در تبلیغات انتخاباتی نامزدهای مجلس شورای اسلامی ایفا میکند، بهطوریکه هرروز شاهد بحث و بررسی توانمندی نامزدهای انتخابات در سه حوزه انتخابیه استان تهران در گروههای تلگرامی مختلف هستیم.
از طرفی برخی از نامزدهای انتخاباتی و طرفداران آنان نیز با راهاندازی گروه های حمایتی در فضای مجازی بویژه تلگرام، علاوه بر ارائه برنامه ها و توانمندی های خود، سعی در جذب آرای بیشتر رأی دهندگان می کنند.
همچنین رسانه ها و گروه های اجتماعی در کنار سایت های محلی نیز در عرصه تبلیغات انتخاباتی در برخی از حوزه های انتخابیه استان تهران فعال هستند.
استفاده از استیکرهای تبلیغاتی برای معرفی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از جمله دیگر شیوه های جذاب و متنوع تبلیغاتی محسوب می شود.
تلاش برای جلب حمایت گروه ها و جریانات سیاسی
تلاش برای جذب و اعلام حمایت گروه های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی از نامزدهای انتخاباتی، از دیگر حربه هایی است که در دور دوم انتخابات نیز با جدیت دنبال می شود.
هم اکنون بسیاری از جریانات و گروه های سیاسی و فرهنگی و اجتماعی فعال محلی و بومی در سه حوزه انتخابیه استان تهران در مورد انتخابات پیش رو اعلام نظر کرده اند.
نصب تصاویر نامزدهای انتخاباتی بر دیوار شهرها
نصب پوستر، مجله و بنر حاوی تصاویر و زندگی نامه و سوابق نامزدهای راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از جمله شیوه های سنتی است که از سوی کاندیداها و طرفداران آنان از رونق بالایی برخوردار است.
هرچه به روز برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در دور دوم نزدیک می شویم، شهرهای سه حوزه انتخابیه شهریار، دماوند و رباط کریم، هر چه بیشتر رنگ و بوی انتخاباتی به خود می گیرد.
برگزاری نظرسنجی با هدف نشان دادن محبوبیت نامزدهای انتخاباتی
برخی از طرفداران نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز پیش از برگزاری مرحله دوم انتخابات تلاش دارند تا با برگزاری نظر سنجی، میزان محبوبیت کاندیداهای مجلس را ارزیابی کنند و از این فرصت برای معرفی و تبلیغ هر چه بیشتر نامزد محبوب خود بهره ببرند.
آنچه مردم این سه حوزه انتخابیه استان تهران مورد تأکید قرار داده اند، آن است که نامزدهای انتخاباتی و حامیان آنان نباید به سمت اسراف حرکت کنند و بدون وارد شدن در دام تخریب یکدیگر، از هر فرصتی برای بیان توانمندی و ظرفیت خود و برنامه های عملیاتی برای حل مشکلات و دغدغه های مردم بهره گیرند.
باید منتظر ماند و دید که چه نامزدهای انتخاباتی پس از ماراتن تبلیغات و خلق حماسه دهم اردیبهشت ماه می توانند اعتماد مردم را کسب کرده و بر کرسی سبز بهارستان تکیه بزنند.
نظر شما