پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۵۶

رئیس اداره تبلیغات اسلامی صومعه سرا خبر داد:

افزایش ۵۰ درصدی حضور معتکفان در مراسم معنوی اعتکاف صومعه سرا

افزایش ۵۰ درصدی حضور معتکفان در مراسم معنوی اعتکاف صومعه سرا

صومعه سرا- رئیس اداره تبلیغات اسلامی صومعه سرا با اشاره به برگزاری باشکوه مراسم معنوی اعتکاف در این شهرستان از افزایش ۵۰ درصدی حضور معتکفان در مساجد صومعه سرا خبر داد.

حجت الاسلام منوچهر احمدی پور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مراسم معنوی اعتکاف فرصتی مناسب برای خلوت با معبود یکتا است، اظهار کرد: خوشبختانه به رغم پیش بینی های انجام شده درباره کاهش معتکفان به دلیل آغاز فصل زراعی در صومعه سرا، شاهد حضور پرشور در مراسم معنوی امسال بودیم.

وی با اشاره به آمادگی ۱۴ مسجد برای پذیرایی از معتکفان صومعه سرایی، افزود: بیش از ۸۳۰ صومعه سرایی در ایام البیض امسال در مراسم اعتکاف حضور داشتند.

رئیس تبلیغات اسلامی صومعه سرا به حضور ۶۰۰ نفری در مراسم اعتکاف سال گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به آمار، امسال شاهد افزایش حدود ۵۰ درصدی معتکفان هستیم.

وی مسجد جامع صومعه سرا و مسجد عربان این شهر را به ترتیب دارای بیشترین معتکف برادر و خواهر اعلام و تصریح کرد: در این دو مسجد در مجموع بیش از ۳۰۰ نفر معتکف بودند.

احمدی پور ادامه داد: امسال نیز همانند سال های گذشته بیشتر معتکفان از رده سنی نوجوانان و جوانان بودند.

وی با بیان اینکه تلاش شد که در این ایام برنامه های مناسب و پرباری برای اجرا شود، گفت: اعزام ۳۵ مبلغ و مبلغه، ۱۵ مداح و برگزاری ۲۰ گفتمان دینی و سخنرانی به مناسبت اعیاد و وفات از جمله این برنامه ها بود.

کد خبر 3605410

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha