محمدرحیم صحراپیما در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در سال گذشته یک هزار و ۷۰۰ واحد نیمه تمام مددجویی که از سال های گذشته باقی مانده بود، با اعطای تسهیلات بلاعوض به اتمام رسید و به مددجویان تحویل داده شد.
مدیر مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی افزود: برای اتمام این واحدهای ناتمام شهری و روستایی بین ۳۰ تا ۱۰۰ میلیون ريال به صورت بلاعوض اعطاء شد که در مجموع در این بخش نزدیک به ۷۰ میلیارد ريال اعتبار هزینه شده است.
وی بیان داشت: در فروردین ماه سال جاری ۲۰ میلیارد ريال اعتبار در راستای بازپرداخت اقساط تسهیلات بهسازی مسکن روستایی پرداخت شده که این امر به صورت میانگین به هر نفر ۱۰ میلیون ريال و برای بیش از دو هزار نفر تخصیص یافته است.
مدیر مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی خاطرنشان کرد: خوشبختانه اتمام این واحدهای نیمه تمام مددجویان بسیاری را خانه دار کرده است.
نظر شما