پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۵۱

رئیس پلیس راه خراسان جنوبی خبر داد:

سه کشته در تصادفات جاده‌ای خراسان جنوبی

سه کشته در تصادفات جاده‌ای خراسان جنوبی

بیرجند- رئیس پلیس راه خراسان جنوبی از وقوع ۱۹ فقره تصادف طی هفته گذشته در محورهای مواصلاتی استان خبر داد و گفت: در این تصادفات سه نفر جان خود را از دست دادند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسین رضایی ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: طی یک هفته گذشته دو فقره تصادف فوتی در جاده‌های استان داشته‌ایم که متاسفانه سه نفر از هموطنان جان خود را از دست داده‌اند.

 وی از تصادف یک دستگاه تریلی با موتور سیکلت در محور سرایان-فردوس خبر داد و بیان کرد: دقایقی پیش با اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تصادف در هفت کیلومتری محور فردوس-سرایان بلافاصله مأموران پلیس راه و گروه امداد به محل سانحه اعزام شدند.

وی اظهار داشت: مأموران با بررسی صحنه مشاهده کردند خودرو تریلی با یک دستگاه موتور سیکلت برخورد و در اثر شدت جراحات وارده راکب موتور سوار در دم کشته شده است.

وی افزود: کارشناس پلیس راه علت حادثه را عدم رعایت حق تقدم از سوی راکب موتور سیکلت اعلام کرد.

سرهنگ رضایی ادامه داد: روز گذشته نیز بر اثر واژگونی یک دستگاه خودرو پژو پارس در محور طبس-عشق آباد راننده خودرو مجروح و دو نفر از سرنشینان سواری پژو پارس در اثر جراحات وارده پس از اعزام به بیمارستان جان خود را از دست دادند.

رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت: کارشناس پلیس راه علت این حادثه را بی احتیاطی راننده خودرو پژو پارس به دلیل عدم توجه به جلو گزارش کرده است.

 وی بیان داشت: واژگونی خودروها نتیجه بی توجهی رانندگان به جلو است که آن هم ناشی از خواب آلودگی یا مکالمه با تلفن همراه و گفت و گو با سایر سرنشینان است.

وی ادامه داد: این عامل موجب بالا رفتن سرعت می‌شود و به دلیل این که اکثر رانندگان به جاده‌ها آشنایی کاملی ندارند، ناگهان با پیچی مواجه شده که به دلیل کنترل نکردن خودرو با واژگونی و بروز سانحه رانندگی رو به رو می‌شوند.

 وی با اشاره به وقوع ۱۳ فقره تصادف جرحی در محورهای مواصلاتی استان نیز گفت: در این تصادفات ۳۱ نفر مجروح شده‌اند.

 وی با اشاره به وقع چهار فقره تصادف خسارتی نیز در جاده‌های استان عنوان کرد: بیشترین تصادفات هفته گذشته با ۶۷ درصد در محورهای اصلی بوده است.

سرهنگ رضایی به مهم‌ترین علل تصادفات هفته گذشته اشاره کرد و افزود: عدم توجه کافی به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی باا ۴۶ درصد و تخطی از سرعت مطمئنه با ۳۳ درصد مهم‌ترین علل تصادفات جاده‌ای استان بوده است.

 وی از اعمال قانون ۷ هزار و ۱۴۹ فقره تخلف توسط ماموران پلیس راه طی هفته گذشته خبر داد و بیان داشت: از این تعداد ۲ هزار و ۷۶۶ فقره از تخلفات حادثه ساز بوده است.

رئیس پلیس راه خراسان جنوبی به رانندگان توصیه کرد با هوشیاری کامل در سطح جاده‌ها تردد کنند و با رعایت قوانین و مقررات راهنمائی و رانندگی از وقوع حوادث تلخ و مرگبار پیشگیری کنند.

کد خبر 3605650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha