پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۴۷

دبیر تاکید کرد:

خروج از سقف بودجه تصرف در اموال عمومي است

خروج از سقف بودجه تصرف در اموال عمومي است

رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با تاكيد بر ضرورت رعايت سقف بودجه شهرداری گفت: خارج شدن از سقف بودجه مصوب، تصرف در اموال عمومی محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا دبیر رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در دویست و پنجاه دومین جلسه رسمی چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران پس از معرفی شهرداران مناطق ۷، ۹، ۱۰، ۱۷، ۱۸، ۱۹، ۲۰ تصریح کرد: در قانون سمتي به عنوان شهردار منطقه نداریم. شهرداران مناطق در اصل مدير منطقه هستند و بر اساس قانون عزل و نصب آنها جزو اختیارات شهردار تهران است و شورا با این قضیه هيچ مشکلی ندارد.

دبیر ادامه داد: شهرداران مناطقی که معرفی شده‌اند به عنوان مدير منطقه باید در چهارچوب بودجه مصوب عمل کنند.

وي تصريح كرد: مديران مناطق بايد بدانند عمل كردن خارج از سقف بودجه بر اساس قانون تصرف در اموال عمومی محسوب می‌شود و شهرداران مناطق بايد امين اموال مردم باشند.

کد خبر 3606792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha