به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، «مولود چاوش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه که به عربستان سفر کرده است در دیدار با «عادل الجبیر» وزیرخارجه سعودی تازه ترین تحولات منطقه و همچنین نتایج سیزدهمین اجلاس سازمان همکاری اسلامی را که هفته گذشته در استانبول ترکیه برگزار شده بود مورد بررسی قرار داد.
دو طرف در این دیدار همچنین به نتایج توافقنامه تاسیس شورای هماهنگی بین دو کشور که در حاشیه اجلاس اخیر سران سازمان همکاری اسلامی در استانبول منعقد گردید پرداختند. وزرای خارجه عربستان و ترکیه همچنین برگزاری اجلاس ترکیه و شورای همکاری خلیج فارس در سطح وزرا را بدون تعیین زمان برای آن مورد بررسی قرار دادند.
«چاوش اوغلو» پیش از این با «ملک سلمان» پادشاه عربستان نیز دیدار کرده بود. دو طرف در این دیدار درباره روابط دو جانبه و مسائل مشترک به تبادل نظر پرداختند.
نظر شما