پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۴۹

جشنواره علمی، فرهنگی مدارس ابتدایی عشایر برگزار شد

جشنواره علمی، فرهنگی مدارس ابتدایی عشایر برگزار شد

شیراز- جشنواره علمی، فرهنگی مدارس ابتدایی عشایر بخش سیاخ دارنگون و شوراب شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری فارس، جشنواره علمی، فرهنگی مدارس ابتدایی عشایر بخش سیاخ دارنگون و شوراب شیراز با حضور مدیر کل کانون و استاندار فارس برگزار شد.

استاندار فارس در این مراسم، دانایی را لازمه توانایی دانست و افزود: کسی تواناتراست که از دانایی بیشتری برخوردار باشد و این دانایی هم جز با دانش و ارتباطات میسر نخواهد شد.

سید محمد علی افشانی بیان کرد: همه ما باید بکوشیم تا زمینه دانایی را که لازمه توانایی است برای فرزندان این استان فراهم کنیم.

استاندار فارس بیان کرد: مساله کسب دانش و علم مهمترین سرمایه ای است که هر انسانی می تواند داشته باشد و به همین دلیل ما ایجاد فرصت آموزشی برای دانش آموزان عشایر را در اولویت کارهای خود قرار داده ایم.

افشانی گفت: تمام سعی و کوشش خود را به کار خواهیم گرفت تا برای حل مشکلات عشایر به ویژه مشکلات آموزشی آنها گام های موثر و مثبتی برداشته شود.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره محمد بهمن بیگی بنیانگذار آموزش و پرورش عشایری کشور، گفت: این جشنواره ما را نسبت به چگونگی تعلیم و تربیت آن هم در زمانی که هیچ امکان و ابزاری برای دانش آموزان عشایر وجود نداشت اما با اقدام سنجیده مرحوم محمدبیگی میسر شد، آشنا می سازد.

افشانی افزود: حق تعلیم و تربیت تمام فرزندان این استان بر گردن ماست و ما نباید در این راه کوتاهی کنیم.

در این جشنواره از خانواده شهیدان سوزنده پور و حق جو و همچنین سکینه کیانی همسر مرحوم محمد بهمن بیگی و امیر سرتیپ دوم سامانی فرمانده ارشد نظامی ارتش در استان های فارس و کهگیلویه و بویر احمد نیز تجلیل شد.

کد خبر 3608316

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha