پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۵۶

مأمور تقلبی کمیته امداد در بیرجند دستگیر شد

مأمور تقلبی کمیته امداد در بیرجند دستگیر شد

بیرجند- فردی که با معرفی خود به عنوان مأمور کمیته امداد از کارگران و افراد جویای کار در بیرجند کلاهبرداری می‌کرد دستگیر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی در رابطه با این خبر گفت: با دریافت خبری مبنی بر این که فردی ناشناس خود را مأمور کمیته امداد معرفی می‌کند و قصد کلاهبرداری از کارگران جویای کار، میدان انقلاب شهرستان بیرجند را دارد بلافاصله مأموران اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی به محل اعزام شدند.

سرهنگ پرویز عرب زاده اظهار داشت: با انجام تحقیقات نامحسوس مشاهده شد متهم در حال صحبت با یکی از کار گران است و قصد کلاهبرداری از وی دارد و از کارگران دیگر در حال جمع آوری امضا است که بلافاصله در اقدامی عملیاتی متهم دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد.

وی گفت: در ادامه تحقیقات پلیس مشخص شد متهم از سادگی و کم سوادی کارگران سوء استفاده می‌کند و با پرداخت مبالغ ناچیز اعتماد آنها را جلب کرده و به بهانه این که می‌بایست ذیل اسنادی را به عنوان شاهد امضا کنند آنان را به دفتر خانه از پیش تعیین شده هدایت می‌کرد.

رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی در ادامه گفت: متهم از کارگران وکالت بلاعزل می‌گرفت که با بررسی وکالت نامه‌ها مشخص شد نامبرده جهت فرار از مالیات بدون اطلاع موکلین قصد خرید سهام داشته که در این خصوص پنج شاکی شناسایی و پرونده‌ای تشکیل شد.

سرهنگ عرب زاده تصریح کرد: با حضور نماینده حقوقی اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی متهم به دادسرا اعزام و با قرار مناسب تحت پیگرد قانونی قرار گرفت.

کد خبر 3608581

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha