پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۳۰

معاون فنی اداره منابع طبیعی استان قزوین:

طرح توسعه یکپارچه آبخیزداری در روستاهای الموت غربی اجرا می شود

طرح توسعه یکپارچه آبخیزداری در روستاهای الموت غربی اجرا می شود

قزوین- معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان قزوین گفت: به منظور صیانت از منابع آب و خاک، طرح توسعه یکپارچه آبخیزداری در ۱۲ روستای بخش رودبار الموت غربی استان قزوین اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه توجیهی اجرای طرح توسعه یکپارچه حوزه آبخیز روز سه شنبه در مسجد روستای گشنه رود از توابع بخش الموت غربی برگزار شد و مسئولان و کارشناسان در خصوص مزایای اجرای این طرح دیدگاهها خود را ارائه کردند.

جمشید محمد بیگی در این جلسه اظهارداشت: این طرح که در مرحله مطالعاتی و آموزش مردم است با هدف حفاظت از منابع آب و خاک، افزایش منابع آبی، مهار بیابانزایی و کاهش فرسایش خاک اجرا می شود.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان قزوین افزود: در اجرای طرح یکپارچه حوزه آبخیز گشنه رود به منظور ارتقای سطح معیشت مردم سایر ظرفیت های منطقه از جمله بخشهای گردشگری پیش بینی شده که امیدوارم با همکاری سایر دستگاهها و مشارکت مردم زمینه توسعه و آبادانی این منطقه فراهم شود.

وی یادآورشد: در این طرح که با عنوان «طرح توسعه یکپارچه حوزه آبخیز گشنه رود» پیش بینی شده است،   ۱۲ روستای بازرگاه، تسکین، توته چال، چنگال دشت، طهمورث آباد، طیان دشت، علندر، کاکوهستان، کله کوب و گشنه رود بخش رودبار الموت غربی و روستای فطر بخش کوهین تحت پوشش طرح قرار می گیرند.

پورطاهری مدیر گروه جغرافیای دانشگاه تربیت مدرس هم در این جلسه گفت: با وجود این که طی سال های پس از پیروزی انقلاب اقدامات سازنده ای در زمینه رشد و توسعه روستاها صورت گرفته اما تاکنون در جلوگیری از مهاجرت روستاییان موفق عمل نکرده ایم که لازمه تححق آن توسعه متوازن است.

وی گفت: اگر به مسائل زیست محیطی روستاها و خدمات رفاهی و اجتماعی توجه نکنیم شاهد مهاجرت بوده و دیگر توسعه این مناطق اقتصادی و منطقی نخواهد بود لذا باید با اجرای این گونه طرحها ابتدا از محیط زیست طبیعی و توانمندیهای موجود بخوبی صیانت کنیم سپس اجرای طرح های عمرانی را جدی بگیریم.

در این نشست مزایای اجرای طرح های آبخیزداری و ضرورت همکاری مردم و مسئولان در اجرای آنها نیز بحث و گقتگو شد.

کد خبر 3608895

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha