به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا داوری شامگاه سه شنبه در نخستین نشست بازخوانی خط نورانی امام خمینی (ره) که به همت برخی فعالان سیاسی استان در مسجد امام رضا(ع) شهرستان فردیس برگزار شد، بازخوانی خط امام راحل را عمل صالح دوران حال حاضر دانست.
وی در ادامه تاکید کرد: بازخوانی خط نورانی امام راحل مهمترین راهبردی است که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش روی ما قرار دارد.
مشاور وزیر کشور در دولت دهم، فاصله گرفتن ادبیات برخی سیاست ورزان حال حاضر کشور از مفاهیم بنیادی دینی و اعتقادی را یکی از نکات مسئله ساز عنوان کرد و گفت: جنس ادبیات سیاست ورزان و فعالان سیاسی در ابتدای انقلاب و هشت سال جنگ تحمیلی اعتقادی بود.
داوری بازخوانی خط نورانی امام راحل را ضروری دانست و گفت: در حال حاضر یکی از مهمترین وظایف نیروهای انقلابی واکاوی و بازخوانی اندیشه امام است.
وی با اشاره به اینکه عمل صالح در هر دوران یک پدیده نسبی است، گفت: عمل صالح در سال ۵۷ و ۹۵ فرق می کند گاهی اسلحه به دست گرفتن و در مقابل دشمن ایستادن، گاهی قلم به دست گرفتن و مقابله با اندیشه ها و جریان های ضد انقلاب و گاهی ساختن جاده مصداق عمل صالح است این مهم تابع شرایط زمان و ساختار نظام های توحیدی مبتنی بر امت و امام است.
وی با اشاره به اینکه رهبران نظام های اجتماعی پیرو خط توحیدی، با کتاب و میزان آمده اند، با طرح این سوال که کتاب و میزان چیست، گفت: کتاب، برنامه زندگی توحیدی و انقلابی و میزان ابزاری برای تشخیص حق از باطل است بازخوانی خط نورانی امام راحل صرفا صحیفه خوانی نیست.
رئیس مرکز تحقیقات و پژوهش های وزارت کشور در دولت دهم بر بازخوانی نظاممند اندیشه امام راحل به عنوان رهبر یک نهضت توحیدی تاکید کرد و گفت: باید بازخوانی خط امام راحل به عنوان میزان در اختیار مردم قرار گیرد اندیشه امام باید در صحنه حق را از باطل جدا کند.
داوری با اشاره به اینکه باید مردم را برای قرارگیری در مسیر عدالت به صحنه کشاند، گفت: ما در بسیاری از مواقع نگاهمان به مفهوم رهبری در صحنه انقلاب نگاهی مبتنی بر ساختار قانون اساسی است این در حالی است که رهبری عمیق ترین مفهوم در هر نهضت توحیدی به شمار می رود.
مشاور وزیر کشور در دولت دهم، بازخوانی خط امام را یک اندیشه قرآنی دانست و با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی به یکی از تندترین پیچ های تاریخی خود رسیده است، گفت: شرایط حال حاضر بسیار خطیرتر از سال های ۵۸ تا ۶۰ است و پیچیدگی های سیاسی موجود اتفاقاتی را رقم می زند که در دهه ۶۰ نیز اتفاق نیفتاده است.
داوری بر مقابله با جریان غیرانقلابی درون کشور تاکید کرد و روش ایستادی در مقابل این جریان را بازخوانی خط نورانی امام دانست و گفت: در حال حاضر کتاب و میزان ما برای مقابله با جریان غیرانقلابی درون کشور، مجموعه گفتاری و گفتمانی حضرت امام راحل است بازخوانی خط امام به ما می گوید چه کسانی در مسیر حق و انقلاب حرکت می کنند و چه کسانی جزو جریان غیرانقلابی درون نظام هستند.
رئیس مرکز تحقیقات و پژوهش های وزارت کشور در دولت دهم با تاکید بر اینکه مقابل این جریان ایستادن ذات انتخاباتی ندارد و شاید بخشی از آن در انتخابات اتفاق بیفتد، گفت: ولی اختصاص کامل این موضوع به انتخابات همان خواسته جریان غیرانقلابی درون کشور است.
وی با اشاره به اینکه جریان غیر انقلابی درون کشور می خواهد همه امور و مسائل مهم کشور را در قالب یک پکیج سیاسی ارائه کند، گفت: عمل صالح یعنی اینکه بتوانیم روندی ایجاد کنیم که با جریان غیرانقلابی درون کشور مقابله کنیم و آن را کنار بزنیم شاید بخشی از این روند در انتخابات محقق شود ولی باید حواسمان باشد اگر حجم بالایی از اذهان مردم معطوف انتخابات شود خواسته های جریان غیرانقلابی تحقق پیدا می کند.
رئیس مرکز تحقیقات و پژوهش های وزارت کشور در دولت دهم با اشاره به اینکه شرایط امروز محصول بسیاری از رفتارهای گذشته است، گفت: نیروهای انقلابی نیز در به وجود آمدن این شرایط موثر بوده اند به همین منظور بازخوانی خط امام راحل توسط نیروهای انقلابی ضرورتی انکار ناپذیر است.
وی در پایان تاکید کرد: اگر با بازخوانی اندیشه امام را سرسری بگیریم چیزی از انقلاب نخواهد ماند باید انقلاب اسلامی ایران را در لبنان و شمال آفریقا جستجو کنیم.
نظر شما