پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۴۶

طی ۲۸ ماه گذشته انجام شد؛

مقاوم سازی و احداث ۸۵ مدرسه در قم

مقاوم سازی و احداث ۸۵ مدرسه در قم

قم - مدیر کل آموزش و پرورش استان قم گفت: طی ۲۸ ماه گذشته ۸۵ مدرسه را در استان قم آماده کردیم که از این تعداد ۴۲ مدرسه مقاوم سازی و ۴۳ مدرسه احداث شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا شیخ الاسلام قبل از ظهر چهارشنبه در دیدار با آیت الله اعرافی که در جامعه المصطفی العالمیه برگزار شد. اظهارداشت: استان قم ۲۲۶ هزار دانش آموز دارد که از این تعداد ۲۰۳ هزار نفر در شهر قم و ۲۳ هزار نفر در مناطق خلجستان، جعفریه و کهک تحصیل می‌کنند.

وی بیان داشت: در استان قم به خصوص در دوره ابتدایی در دورترین نقطه روستا نیز مدرسه وجود دارد و حتی یک دانش آموز نیز از تحصیل بازنمانده است.

مدیر کل آموزش و پرورش قم عنوان کرد: امروز افتخار داریم که سند تحول آموزش محقق شد و ۶ ساحت در بعدهای متفاوت برای دانش آموزان درنظر گرفته شده و ما در تلاش هستیم تمامی موارد سند را در مدارس اجرا کنیم.

وی ادامه داد: راهکارهای اجرایی سند به بحث‌های کارشناسی بسیاری نیاز دارد و ما با تشکیل کمیته‌های تخصصی در آموزش و پرورش امید داریم شاهد اجرای سند تحول در تمامی مدارس باشیم.

اجرای طرح امین در ۲۰۰ مدرسه قم

شیخ الاسلام افزود: در استان قم در نزدیک به ۲۰۰ مدرسه طرح امین اجرا می‌شود و ارتقای معنوی میان دانش آموزان از جمله اهداف اجرای طرح امین در مدارس است.

وی تصریح کرد: متأسفانه تراکم دانش آموزان در مدارس قم زیاد است و این تراکم در دوره ابتدایی بیشتر است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم ادامه داد: طی ۲۸ ماه گذشته ۸۵ مدرسه را در استان قم آماده کردیم که از این تعداد ۴۲ مدرسه مقاوم سازی و ۴۳ مدرسه احداث شده است و به این وسیله بسیاری از مشکلات فضای آموزشی در پردیسان رفع شده است.  

وی عنوان کرد: تراکم دانش آموزان در مدارس قم از ۴۰ نفر به ۳۱ نفر در دوره ابتدایی و ۲۲ تا ۲۸ نفر در دوره متوسطه رسیده است.

شیخ الاسلام اظهار کرد: در هفته مشاغل ۷۵ نمایشگاه در ۷۵ مدرسه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در استان قم برپا شده و  امید داریم هیچ دانش آموزی در آینده بدون شغل نباشد.

اسکان ۴۷۰ هزار نفر در مدارس قم در ایام نوروز

وی بیان کرد: در نوروز امسال ۴۷۰ هزار نفر در مدارس قم اسکان داشتند که این آمار بالایی برای استان است.

کد خبر 3609650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha