پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۹:۴۲

مدیر کل ورزش و جوانان استان زنجان:

زمینه رشد بیشتر ورزشی بانوان زنجان در همه رشته‌ها فراهم شود

زمینه رشد بیشتر ورزشی بانوان زنجان در همه رشته‌ها فراهم شود

زنجان- مدیر کل ورزش و جوانان استان زنجان بر توسعه ورزش بانوان در استان زنجان تاکید کرد و گفت: زمینه رشد هر چه بیشتر ورزشی بانوان استان در همه رشته‌ها باید فراهم شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان حسینی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران، به وجود سالن اختصاصی بانوان در همه شهرستان‌های استان زنجان ازجمله طارم و ابهر اشاره کرد و افزود: این سالن‌ها جزو بهترین سالن‌های موجود در شهرستان هستند.

وی اظهار کرد: این سالن‌ها به دلیل عدم استقبال از طرف بانوان و برای پیشگیری از هدر رفت سرمایه در اختیار آقایان قرارگرفته است و باید فرهنگ ورزش در بین اقشار مختلف جامعه و به ویژه بانوان تقویت شود.

مدیر کل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: اگر سالن اختصاصی بانوان در اختیار آقایان قرار می‌گیرد به دلیل عدم حضور بانوان است که باید حضور خود را در فضاهای ورزشی تقویت کنند.

حسینی تصریح کرد: در اولویت قرار گرفتن ورزش از راه‌کارهای کاهش معضلات اجتماعی محسوب می‌شود و در این راستا مسئولان به این امر مهم توجه کنند و بر تحقق این مهم با اداره کل همکاری کنند.

وی بر لزوم رشد و توسعه فعالیت‌های ورزشی در استان تاکید کرد و گفت: حمایت‌های لازم برای ارتقای فعالیت‌های هر یک از هیئت‌های ورزشی در دستور کار است.

حسینی تاکید کرد: زنجان در بحث برنامه های محوری ورزشی عملکرد خوبی دارد و این استان با وجود داشتن امکانات کم نسبت به سایر استانها اقدامات و افتخارات خوبی را طی سال گذشته کسب کرده است.

وی بر توسعه ورزش بانوان در استان زنجان تاکید کرد و گفت: زمینه توسعه هر چه بیشتر ورزشی بانوان استان در همه رشته‌ها باید فراهم شود.

مدیر کل ورزش و جوانان استان زنجان از وجود ۴۷ هیئت ورزشی در استان زنجان خبر داد.

کد خبر 3610947

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha