پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۹:۲۸

گزارش میدانی مهر از آغاز حماسه ۱۰ اردیبهشت؛

شور‌وشعور اردبیلی‌ها در پای صندوق‌های رأی/ حماسه‌ دیگر در راه است

شور‌وشعور اردبیلی‌ها در پای صندوق‌های رأی/ حماسه‌ دیگر در راه است

اردبیل – مرحله دوم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با شور و شعور حضور مردم اردبیل در پای صندوق‌های رأی کلید خورد تا از بین چهار نامزد در دو حوزه انتخابیه دو نامزد به بهارستان بروند.

خبرگزاری مهر - گروه استان ها: از دقایق ابتدایی صبح روز جمعه شهروندان دو حوزه انتخابیه در استان اردبیل شناسنامه به دست در پای صندوق‌های رأی حاضر شده‌اند تا حماسه دیگری را در تاریخ سیاسی کشور به یادگار بگذارند.

پیر و جوان، زن و مرد در شعباتی که در هفت اسفندماه سال ۹۴ در مرحله اول انتخابات حاضر شده‌اند، مجدداً پای صندوق‌های رأی حضور یافتند تا لیست نمایندگان خود در مجلس را قطعی کنند.

حضور پرشور مردم اردبیل در انتخابات مجلس خبرگان و انتخابات مجلس شورای اسلامی نشان داد، شهروندان اردبیلی به بلوغ سیاسی قابل‌توجهی دست یافته‌اند و در نظر دارند از حق قانونی خود در انتخاب نماینده خود در مجلس به شکل مطلوب استفاده کنند.

یکی از شهروندان اردبیلی در گفتگو با خبرنگار مهر تأکید کرد: باوجوداینکه در مرحله اول انتخابات شرکت کردم اما هنوز نتایج انتخابات قطعی نشده است.

ناصر حقی حضور مجدد خود در مرحله دوم را حق قانونی خود دانست و افزود: امروز با انتخاب نماینده خود و قطعی شدن لیست نمایندگان مسئولیت قانونی خود را به‌جای خواهیم آورد.

در عین حال شهروند دیگری در حالی که به همراه فرزند رأی اولی خود در شعبه انتخابیه حضور یافته تأکید دارد که باید تا آخرین مرحله انتخابات شهروندان در پای صندوق حضور یابند.

فرزند رأی اولی این شهروند نیز که برای اولین بار حائز شرایط رأی دادن است، مرحله دوم انتخابات را فرصت مناسبی دانست که رأی اولی‌ها مشارکت سیاسی خود را رقم بزنند.

با حضور حماسه‌ساز مردم در مرحله اول انتخابات، تکلیف نمایندگان سه حوزه از پنج حوزه انتخابی استان مشخص شد و در عین حال مردم اردبیل نمایندگان خود در مجلس خبرگان رهبری را شناختند.

مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل اینکه در دو حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین و حوزه پارس‌آباد و بیله سوار انتخابات قطعی نشده است، امروز ۱۰ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.

بر اساس اعلام ستاد انتخابات  کشور ۷۲۵ شعبه انتخابی در دو حوزه ذکر شده تدارک دیده شده که از این تعداد ۳۵۰ شعبه شهری و ۳۷۵ شعبه روستایی است.

در مجموع ۵۲۹ شعبه ثابت و ۱۹۶ شعبه سیار برای برگزاری انتخابات تدارک دیده شده است. از کل شعبات ۳۱۳ مورد در شهرستان اردبیل، ۷۱ مورد در نمین، ۶۲ مورد در نیر، ۳۲ مورد در سرعین، ۱۶۸ مورد در پارس‌آباد و ۷۹ مورد در شهرستان بیله سوار دایر هستند.

کد خبر 3611483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha