پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۳۳

امام جمعه مه ولات:

انتخابات فرایند واگذاری قدرت به اولیای ملت است

انتخابات فرایند واگذاری قدرت به اولیای ملت است

تربت حیدریه- امام جمعه شهرستان «مه ولات» بیان کرد: انتخابات مجلس در واقع به معنای واگذاری قدرت به اولیای ملت است.

حجت الاسلام محمد علی میری صبح جمعه در حاشیه حضور در شعبه اخذ رای در مسجد جامع این شهرستان در گفت و گو با مهر اظهار کرد: حضور در انتخابات به دلیل اهمیتی که در آن مستتر است از حساسیت ویژه ای برخوردار است.

وی اظهار کرد: به دلیل اینکه مجلس شورای اسلامی در راس امور قرار دارد و قوانین جاری کشور در آن تصویب می شود لذا حضور در انتخابات و این موضوع که چه افرادی می خواهند در این شورای قانونگذار شرکت پیدا کنند بر اهمیت انتخابات می افزاید.

حجت الاسلام میری اظهار کرد: در واقع انتخابات مجلس واگذاری قدرت به اولیای ملت است و در همین راستا مردم به نمایندگان خود اختیاراتی می دهند تا به عنوان امانتدار بر اساس خواسته مردم برای آن ها قانون وضع کرده و به ملت تقدیم کنند.

وی اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل به آن و همچنین توجه به اشتغال و معیشت مردم را از موضوعاتی عنوان کرد که باید در این دور از مجلس در دستور کار نمایندگان قرار گیرد.

امام جمعه مه ولات بیان کرد: مردم از نمایندگان خود انتظار دارند تا در این دوره به وضعیت معیشت و اقتصاد آن ها توجه شود.       

کد خبر 3611685

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha