پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۰۲

استاندار اصفهان از حوزه انتخابیه شهرضا بازدید کرد

استاندار اصفهان از حوزه انتخابیه شهرضا بازدید کرد

شهرضا – استاندار اصفهان با حضور در شهرستان شهرضا از این حوزه انتخابیه بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر رسول زرگرپور، ظهر جمعه در بازدید از شعب اخذ رای در حوزه انتخابیه شهرستان شهرضا با اشاره به اینکه در دور نخست برگزاری انتخابات مجلس، ۱۷ نماینده از استان اصفهان به مجلس وارد شدند و مسئله یک نفر دیگر (مینو خالقی) نیز در دست بررسی و چانه زنی است، اظهار داشت: با انتخاب دو نماینده در شهرستان های سمیرم شهرضا نمایندگان استان اصفهان تکمیل خواهد شد.

وی با اشاره به تمهیدات دولت برای حضور مردم پای صندوق های رای، تصریح کرد: مردم باید با رای دادن، در سرنوشت سیاسی خود سهیم باشند.

استاندار اصفهان اضافه کرد: برای ما امنیت کامل انتخابات حرف اول را می زند و هیچ جانبداری از نامزدی در انتخابات نداریم و تسهیلات لازم را در شهرضا و سمیرم در این راستا فراهم کردیم.

 وی ادامه داد: تا آخرین نفری که به شعبه اخذ رای مراجعه کند، خدمت خواهیم کرد و تمام تلاش خود را می کنیم که انتخابات در سلامت برگزار شود.

زرگرپور با اشاره به مشارکت ۶۴درصدی مردم شهرضا در دور نخست، افزود: این مشارکت از متوسط استان اصفهان نیز بالاتر بود چراکه میزان مشارکت استان ۵۳ درصد بود و این نشان از فهم و بصیرت مردم شهرضا دارد.

وی تصریح کرد: نماینده ای که انتخاب می شود باید با مشارکت گروه های سیاسی مشکلات مردم را برطرف کند.

استاندار اصفهان رد پایان خواستار همدلی و وفاق همه مسئولان و جناح های سیاسی برای رفع مشکلات در شهرضا شد.

زرگرپور بعد از بازدید از شعب اخذ رای در شهرضا، با حضور در گلستان شهدای این شهر، بر سر مزار شهدای ۷۵۰ شهید و سردار شهید همت حضور یافت و نسبت به شهدا ادای احترام کرد و در پایان نیز با حضور در امام زاده شاهرضا به زیارت این امامزاده واجب التعظیم رفت.

 

کد خبر 3611689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha