پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۹:۵۰

وزیر اقتصاد افغانستان راهی آلمان شد/ رایزنی در مورد پروژه «تاپی»

وزیر اقتصاد افغانستان راهی آلمان شد/ رایزنی در مورد پروژه «تاپی»

وزیر اقتصاد افغانستان برای شرکت در چهل ونهمین نشست بانک توسعه آسیایی عازم کشور آلمان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «آوا»، «اکلیل حکیمی» وزیر اقتصاد افغانستان علاوه بر شرکت کنفرانس بانک توسعه آسیایی قرار است در یک نشست جداگانه با معاون اول بانک توسعه آسیایی دیدار و پیرامون آمادگی های افغاستان برای کنفرانس بروکسل، پروژه های توسعه ای، نیازمندی های آینده این کشور، اولویت ها و راهبرادها، بازسازی افغانستان و نقش بانک توسعه آسیایی بحث و گفتگو کند.

 علاوه بر این، در این نشست در مورد پروژه خط لوله انتقال گاز از ترکمنستان به هندوستان (خط لوله تاپی)، انتقال برق و ایجاد خط آهن که آسیای جنوبی را از راه افغانستان به آسیای شمالی وصل می کند، نیز بحث صورت می گیرد.

شعار این نشست «همکاری برای ثبات» انتخاب شده و تمرکز آن استحکام روابط آسیا و اروپا برای رسیدن به ثبات است.

 لازم به ذکر است که نشست بانک توسعه آسیایی برای مدت سه روز در شهر آلمان برگزار می گردد و وزرا کشورهای مختلف، روسای بانک مرکزی، تجار، سرمایه گذاران، خبرنگاران و اعضای جامعه مدنی که در حدود سه هزار نفر می شوند، در این نشست شرکت خواهند کرد.

کد خبر 3613171

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha