پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۵۰

معاون استاندار بوشهر خبر داد:

رفع موانع و رونق «ته‌لنجی»/ ساماندهی قایق‌های بی‌هویت استان بوشهر

رفع موانع و رونق «ته‌لنجی»/ ساماندهی قایق‌های بی‌هویت استان بوشهر

بوشهر - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر از رفع موانع و رونق ته لنجی و ساماندهی قایق‌های بدون هویت به عنوان یکی از برنامه‌های مهم استان در سال جاری نام برد.

به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله حقیقی صبح یکشنبه در نشست مشترك معاونان سیاسی، امنیتی فرمانداری‌ها و بخشداران استان بوشهر اظهار داشت: یکی از اقدامات مهم برای برنامه‌ریزی مناسب در استان بوشهر، ایجاد ۱۲ اتاق فکر بوده که گامی مهم در تصمیم گیری بهتر است.

وی به توسعه فعالیت‌های سازمان‌های مردم نهاد و حمایت از برنامه های مردم‌محور اشاره کرد و ادامه داد: تعداد سمن‌های استان بوشهر از ۱۲ سمن به ۱۱۲ رسیده است که امیدواریم این سمن‌ها زمینه‌ساز توسعه مشارکت‌های اجتماعی باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر ضمن تبریک به مناسبت روز معلم، تصریح کرد: همه مسئولان در سطح استان برای پاسداشت روز معلم و مقام معلمان برنامه ریزی مناسب داشته باشند.

کاهش ۲۶ درصدی جرایم خشن

وی به برخی از موفقیت‌های سال گذشته در استان بوشهر اشاره کرد و افزود: در سال ۹۴ با همكاری و هماهنگی اعضای شورای تامین جرایم خشن ۲۶ درصد كاهش یافت.

حقیقی همچنین به کشف بالای ۹۰ درصدی سرقت‌های استان بوشهر در دو سال اخیر اشاره کرد و افزود: میزان کشفیات مواد مخدر استان بوشهر در سال ۹۴ نسبت به سال قبل از آن ۱۷ درصد افزایش داشته است.

وی به برپایی ۱۳۵ مورد نمایشگاه فرهنگی و پیشگیری در امر اعتیاد و مواد مخدر در سه سال اخیر اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری دو هزار و ۴۵ برنامه ارتقای امنیت اجتماعی نیز در این مدت انجام شده است.

تدوین سند امنیت استان بوشهر

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر از ایجاد بانك جامع آمار جی‌آی‌اس به عنوان یکی از برنامه‌های مهم سال جاری در استان بوشهر نام برد و گفت: از دیگر برنامه‌های مهم ما در سال جاری رفع موانع و رونق ته لنجی و ساماندهی قایق های بدون هویت است.

وی از اجرای برنامه پایش تصویری و تدوین سند امنیت استان به تفكیك هر شهرستان خبر داد و اضافه کرد: برنامه‌های مهمی نیز برای كیفیت بخشی به سمن‌ها در سال جاری خواهیم داشت.

اجرای طرح ساماندهی اتباع خارجه

حقیقی از اجرای طرح ساماندهی اتباع خارجه خبر داد و خاطرنشان کرد: امسال برای استمرار و تقویت طرح های اجتماعی ۱۱ طرح جدید در زمینه‌های مختلف اجرا خواهد شد.

وی از تدوین سند جامع امنیت استان در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: ساماندهی اماكن تاریخی در استان را در دستور کار داریم شرایط مناسبی برای بازدید از این اماکن فراهم می شود.

رفع مشکلات کارگران استان بوشهر

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر از تلاش ویژه برای رفع مشکلات کارگران استان بوشهر به ویژه در پارس جنوبی و شرکت صدرا خبر داد و گفت: این مشكلات توسط كمیسیون كارگری زیر مجموعه شورای تامین استان در سال گذشته پیگیری و تا حدی حل شد.

وی اضافه کرد: امیدواریم در سال جاری با تلاش ویژه کارفرمایان و پیمانکاران طرح‌ها صنعتی در استان بوشهر شاهد کمترین اختلافات بوده و مشکلات کارگری کاهش یابد.

کد خبر 3613510

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha