پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۲۷

استاندار گیلان خبر داد:

هفته فرهنگی «گیلان» در «باکو» امسال برگزار می شود

 هفته فرهنگی «گیلان» در «باکو» امسال برگزار می شود

رشت- استاندار گیلان در دیدار با رایزن فرهنگی ایران در باکو از برگزاری هفته فرهنگی این استان در کشور آذربایجان طی سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان، محمدعلی نجفی در دیدار با رایزن فرهنگی ایران در باکو که صبح یکشنبه با حضور برخی مدیران دستگاه‌های فرهنگی استان برگزار شد، به برگزاری شش دیدار بین روسای جمهور ایران و آذربایجان در دو سال گذشته اشاره کرد وگفت: در راستای سیاست‌های راهبردی نظام باید اقدامات ویژه‌ای برای گسترش حجم مبادلات اقتصادی و فرهنگی انجام شود.

وی با بیان اینکه در سفر اخیر به جمهوری آذربایجان، علاقمندی بیش از پیش مردم این کشور به مردم گیلان و کشور به خوبی ملموس بود، خاطر نشان کرد: علاوه بر تمایل سران دو کشور، اشتراک‌های مذهبی، دینی و تاریخی ایران و آذربایجانف تمایلات برای توسعه مناسبات فرهنگی را بیشتر می‌کند.

استاندار گیلان برگزاری نمایشگاه ها در قالب هفته‌های فرهنگی در دو کشور را اقدامی شایسته برای ارائه توانمندی‌های ایران وآذربایجان دانست و افزود: باتوجه به ابراز تمایل مقامات آذربایجانی، ویژه برنامه‌های تحت عنوان هفته گیلان در کشور آذربایجان برگزار می‌شود.

وی حجم مناسبات اقتصادی دو کشور را روبه افزایش عنوان و خاطر نشان کرد: هفته‌ فرهنگی گیلان در آینده‌ای نزدیک با حضور گروه‌های هنری، صنایع دستی، گردشگری و بخش خصوصی با همکاری سفارت و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در باکو و دستگاه‌های فرهنگی استان گیلان در جمهوری آذربایجان برگزار می‌شود.

نجفی هر محصول ایرانی را نمادی از فرهنگ کشور دانست و افزود: برای ارائه‌ نمادهای مختلف ایران، غرفه دائمی گیلان با هماهنگی اتاق بازرگانی در کشور آذربایجان تشکیل می‌شود.

برگزاری شایسته هفته فرهنگی «گیلان» در «باکو»

در این دیدار رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در باکو نیز با اشاره به پیشنهاد استاندار گیلان در سفر به باکو مبنی بر برگزاری هفته‌ فرهنگی گیلان در آذربایجان گفت: باتوجه به سطح بالای مناسبات و روابط سیاسی و فرهنگی ایران- آذربایجان و جایگاه خوب گیلان در کشور آذربایجان، زمینه برگزاری هفته فرهنگی در این کشور به ویژه پس از برجام با استقبال خوبی مواجه شده است.

سید ابراهیم ابراهیمی به پیوندهای مشترک بین دو کشور اشاره کرد و افزود: با برگزاری برنامه‌های این هفته که مخاطبان مختلفی خواهد داشت یک دیپلماسی عمومی شکل می‌گیرد.

وی رشته شعر، زبان و ادبیات فارسی، موسیقی، مجسمه سازی، صنایع دستی و آموزش‌های دانشگاهی را مورد استقبال طرف آذری در ایجاد مناسبات فرهنگی عنوان و خاطر نشان کرد: هر چه در توان داریم برای برگزاری شایسته هفته فرهنگی گیلان در آذربایجان به کار خواهیم بست.

کد خبر 3613663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha