سرهنگ علی اکبر جاویدان در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: مبارزه با قاچاق کالا یکی از مهم ترین اولویت های نیروی انتظامی در سال جدید است. با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در رابطه با مبارزه با قاچاق، نیروی انتظامی عزم خود را برای مقابله با این مسئله جمع کرده است.
وی ادامه داد: در طول یک ماه گذشته تعداد ۳۴۰ پرونده مبارزه با قاچاق کالا در سطح استان تشکیل شده است که تعداد ۱۴ پرونده گمرکی بیش از ۱۰ میلیون ریال بوده است.
او تصریح کرد: طی این مدت ۵۵ پرونده متفرقه بالای ۱۰ میلیون ریال، سه پرونده دخانی زیر ۱۰ میلیون ریال، ۲۲ پرونده بالای ۱۰ میلیون ریال و ۲۶۷ پرونده متفرقه زیر ۱۰ میلیون ریال تشکیل شده است.
جانشین فرماندهی انتظامی استان گلستان با بیان اینکه متهمان مبارزه با قاچاق کالا به مراجع قضایی تحویل داده شده اند، افزود: ۷۶ خودرو حامل قاچاق کالا نیز به پارکینگ منتقل شد. ارزش کالاهای قاچاق بیش از ۱۳ میلیارد و ۱۷۵ میلیون ریال بوده است که در مقایسه با مدت شش ماهه سال گذشته رشد ۶ درصدی را نشان می دهد.
نظر شما