پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۱۵

نایب رئیس هیئت هندبال قم در گفتگو با مهر:

مسابقات هندبال نونهالان دختر کشور در قم برگزار می‌شود

مسابقات هندبال نونهالان دختر کشور در قم برگزار می‌شود

قم - نایب رئیس هیئت هندبال استان قم گفت: مسابقات هندبال نونهالان دختر از روز چهارشنبه هفته جاری در قم آغاز می‌شود.

زهرا خلیفه قلی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: مسابقات هندبال نونهالان دختر کشور به صورت منطقه‌ای برگزار می‌شود و مسابقات یکی از مناطق با حضور ۵ تیم به میزبانی قم برگزار خواهد شد.

وی افزود: بر اساس برنامه تدوین شده، قرار است تیم‌های حاضر در این مسابقات روز سه شنبه وارد قم شوند و مسابقات از روز چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت تا جمعه ۱۷ اردیبهشت در سالن نرگس قم به انجام خواهد رسید.

نایب رئیس هیئت هندبال استان قم گفت: تیم هندبال نونهالان دختر قم با نام پاسارگاد در این مسابقات به میدان خواهد رفت و حضور این تیم در این رقابت‌ها و کسب میزبانی این پیکار‌ها فرصت دیگری برای پایه سازی برای آینده هندبال بانوان قم است.

خلیفه قلی بیان داشت: تهران، گیلان، قزوین و البرز به همراه نماینده استان قم به عنوان میزبان مسابقات خود را برگزار می‌کنند تا ۲ تیم بر‌تر راهی مرحله نهایی شوند و مرحله پایانی این مسابقات با حضور تیم‌های بر‌تر مناطق مختلف کشور برگزار خواهد شد.

وی عنوان کرد: در حال حاضر هندبال بانوان قم جایگاه مناسبی در سطح کشور دارد و به دلیل درخشش و حضور تیم هندبال هدف پویان جوان در لیگ بر‌تر کشور و چند بازیکن ملی پوش جوان از این تیم در تیم‌های ملی جوانان و بزرگسالان، قم به یکی از استان‌های خوشنام این رشته در حوزه بانوان تبدیل شده است.

نایب رئیس هیئت هندبال استان قم تصریح کرد: تیم هدف پویان جوان قم در مسابقات ساحلی اصفهان موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی شد و امسال برای دومین سال پی در پی در لیگ بر‌تر هندبال سالنی باشگاه‌های کشور به میدان خواهد رفت.

کد خبر 3614150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha