پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ مرداد ۱۳۸۵، ۱۷:۴۹

در راستاي توقف جنگ عليه لبنان؛

نخست وزير انگليس طوماري با 35 هزار امضا دريافت كرد

توني بلر نخست وزيرانگليس طوماري با 35 هزار امضا براي برقراري آتش بس در لبنان دريافت كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل ازخبرگزاري فرانسه ، مسئولان سازمان هاي غير دولتي امروز در مقر نخست وزير انگليس طوماري با 35 هزار امضا دريافت كردند كه در آن از توني بلر نخست وزير اين كشور خواسته شده براي آتش بس فوري در لبنان تلاش كند.

محمد عبدالباري دبير كل مجلس مسلمانان انگليس دراين مقر گفت : بلر تنها مسئول سياسي در جهان است كه همه مي دانند كه وي مي تواند بر آمريكا تاثير بگذارد و براي دستيابي به آتش بس تلاش كند .

چندين سازمان بشر دوستانه مهم نظير سايف ذي چيلدرن ، كريستش ايد و اوكسفام در اين تحرك مشاركت كردند.

مارتن بيل نماينده سابق پارلمان انگليس از حزب كارگر به فاجعه انساني در لبنان اشاره كرد و گفت : سازمان هاي غير دولتي تا زماني كه مبارزه ادامه دارد نمي توانند به لبنانيها كمك كنند.

ارتش رژيم صهيونيستي از21 تيرماه گذشته حمله وسيع هوايي و زميني و دريايي خود به خاك لبنان را آغاز و با انهدام بخش عظيمي از تاسيسات زيربنايي اين كشور بيش از 300 شهروند لبناني را شهيد، صدها نفررا زخمي و نيم ميليون نفر را آواره كرده است و مبارزان حزب الله لبنان نيز در پاسخ به اين جنايت هاي شهرك ها و شهرهاي فلسطين اشغالي را آماج حملات موشكي خود قرار داده اند كه تلفات و خسارتهايي به صهيونيست ها وارد شده است.

دربيست و يكمين روز از تهاجم ددمنشانه رژيم صهيونيستي به خاك لبنان همچنان قدرتهاي استعمارگر نظير آمريكا مانع از برگزاري آتش بس مي شوند.

کد خبر 361478

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha