پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۴۴

رسول کاهانی در گفتگو با مهر:

«زبان اصلی» در ایستگاه شیراز/ مقصد بعدی گرگان است

«زبان اصلی» در ایستگاه شیراز/ مقصد بعدی گرگان است

کارگردان نمایش «زبان اصلی» از آغاز تور اجراهای این اثر نمایشی در شهرستان‌های مختلف خبر داد.

رسول کاهانی نویسنده و کارگردان تئاتر درباره تور اجراهای نمایش «زبان اصلی» در شهرستان‌ها به خبرنگار مهر گفت: نمایش «زبان اصلی» تور اجراهای شهرستان خود را از ۸ اردیبهشت ماه آغاز کرده است. این اثر نمایشی ۸ و ۹ اردیبهشت ماه در یزد به صحنه رفت و خوشبختانه با استقبال بسیار خوبی نیز روبه‌رو شد.

وی ادامه داد: در همین راستا قرار است از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه نیز این اثر نمایشی را در شیراز به صحنه ببریم. «زبان اصلی» در تالار احسان شیراز اجرا می شود و بعد از آن از ۲۳ اردیبهشت ماه این نمایش در شهر گرگان اجرا خواهد داشت.

کاهانی درباره تغییراتی که نمایش نسبت به اجرای عمومی خود داشته است، توضیح داد: «زبان اصلی» به همان صورتی که اجرای عمومی داشته در شهرستان ها نیز به صحنه می رود و تغییری در اجرا و گروه بازیگران نخواهیم داشت البته در اجرایی که در شهر یزد داشتیم کمی لحن دیالوگ ها تغییر کرده بود اما در اجرای شیراز دستمان باز است و مانند اجرای عمومی کار را به صحنه می بریم.

این کارگردان تئاتر درباره دیگر فعالیت هایش بیان کرد: نمایش «به اتفاق خانواده» را دو سال قبل در جشنواره تئاتر فجر به صحنه بردم اما با توجه به گذشت زمان و تغییر شرایط دیگر قصد اجرای این نمایش را ندارم و در واقع پرونده اش برایم بسته شده اما قرار است بعد از ماه مبارک رمضان نمایشی با نام «سرماخوردگی بزرگسالان» را در تماشاخانه باران به صحنه ببرم که اثری رئالیستی است و هفت بازیگر دارد.

کارگردان «به اتفاق خانواده» در پایان صحبت هایش بیان کرد: آزاده صمدی و بهرنگ علوی بازیگران «زبان اصلی» جزو تقدیرشدگان بازیگری در جشنواره سی و چهارم تئاتر فجر بودند اما متاسفانه در میان نامزدهای جشن بازیگر حضور نداشتند و فکر می کنم کمی در حقشان اجحاف شد.

نمایش «زبان اصلی» با بازی آزاده صمدی و بهرنگ علوی تیرماه ۹۴ در تماشاخانه باران به صحنه رفته بود.

کد خبر 3614780

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha