پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۳۹

فرماندار بندر ترکمن:

سند جامع مدیریت شهری در گلستان تدوین شود

سند جامع مدیریت شهری در گلستان تدوین شود

گرگان- فرماندار بندر ترکمن گفت: در مدیریت شهری سند جامع مبتنی بر سند چشم‌انداز می‌تواند راهگشا باشد و باید این سند تدوین شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحکیم فیروزی عصر سه‌شنبه در همایش شوراهای استان گلستان اظهار کرد: شورا این ظرفیت‌ها برای خود اعضای شوراهاست که بتوانند به مردم خدمت کنند.

وی افزود: ظرفیت دیگری که شوراها برای نظام ایجاد کرد این بود که دولت توانسته بسیاری از امور را برعهده‌گرفته آنان بگذارد و این در جهت اعتماد دولت به مردم بوده است.

فیروزی تصریح کرد: مردم دیگر به این خودباوری رسیده‌اند که خودشان می‌توانند کار خود را انجام دهند و مشکلاتشان را رفع کنند.

وی گفت: اعضای شوراها باید تعامل بیشتری با فرمانداری‌ها داشته باشند چراکه مسئله انطباق وظیفه سنگینی است. اگر در زمان انطباق مصوبات دقت نشود می‌تواند در آینده برای مردم یک شهر یا روستا مشکل ایجاد شود.

فیروزی بر لزوم تدوین سند جامع تأکید کرد و افزود: در مدیریت شهری سند جامع مبتنی بر سند چشم‌انداز می‌تواند راهگشا باشد.

فرماندار بندر ترکمن به برخی از مشکلات شهرها و روستاها اشاره کرد و گفت: نبود درآمد پایدار یکی از دغدغه‌های جدی در مدیریت شهر و روستاست که باید آموزش‌های لازم به شوراها، دهیاران و شهرداران داده شود تا بتوانند درآمدزایی کنند.

وی گفت: متأسفانه به آموزش‌های عمومی و شهروندی توجهی نمی‌شود که اگر برنامه داشته باشیم بسیاری از مشکلات و آسیب‌ها با همکاری مردم حل خواهد شد.

فیروزی افزود: افزایش بهره‌وری در مدیریت، استفاده از تجربیات شهرداری‌های موفق و توجه به شورایاران از مسائل مهم این حوزه است.

تأکید بر مدیریت یکپارچه شهری

در ادامه شهردار نوده خاندوز به نمایندگی از سوی شهرداران استان گفت: در چند سال اخیر گریز از قانون زیاد شده است و اجرایی شدن قانون باید به حمایت شهرداری‌های استان بیاید.

مجتبی رجنی افزود: باید به این باور برسیم که مدیریت شهری مجری قانون است و این مهم هنوز در بسیاری از شهرستان‌ها دیده نمی‌شود.

وی تأکید کرد: باوجود کمبود منابع اعتباری دولت باید در رفتار حقوقی بسیاری از دستگاه‌های اجرایی تغییراتی اعمال شود.

وی با اشاره به اینکه با کاهش کمک‌های مالی دولت به شهرداری‌ها، شهرهای استان به‌درستی اداره نمی‌شوند، تصریح کرد: هم‌اکنون متوسط درآمد ماهیانه شهرداری‌های استان 50 میلیون تومان است و این در حال است که بسیاری از شهرداری‌ها در ماه بیش از 100 میلیون تومان حقوق کارکنان پرداخت می‌کنند.

رجنی اضافه کرد: مسائل موجود نشان می‌دهد هم‌اکنون شهرداری‌های استان با بحران مالی مواجه هستند و اگر قرار باشد در کنار این بحران به مسائل جزئی بپردازند اداره شهرها با مشکلات جدی مواجه خواهد شد.

در ادامه مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری گلستان اظهار کرد: شوراهای اسلامی شهرها و روستاها به‌عنوان حلقه اتصال بین دولت و ملت می‌توانند نمود بهترین فرصت جهت تجلی و عملیاتی شدن اهداف اقتصاد مقاومتی باشند.

احمد سردار زاده افزود: شورا یک منصب اداری و یک شغل نیست بلکه دارایشان و جایگاه الهی است.

وی اضافه کرد: در ارکان اصول قانون اساسی ضمانت اجرایی بسیار وسیعی برای شوراها تبیین شده است و شوراها تجلی و تبلور مردم‌سالاری دینی در جمهوری اسلامی و حکومت مردم بر مردم هستند.

کد خبر 3615932

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha