به گزارش خبرنگار مهر، جعفر غفوریان صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: دبیرخانه، نظرسنجی و ارزیابی، جشنواره شهرستانها، فرهنگی و تبلیغی، جذب و هدایت، امور بانوان، نمایشگاه حفاظت و امنیت و پشتیبانی و تدارکات کمیتههای یازدهگانه این جشنواره هستند.
وی بابیان اینکه جشنوارههای خیرین مدرسهساز هرسال باید نسبت سال گذشته بهتر برگزار شود، افزود: با موجی که برگزاری جشنوارههای خیرین مدرسهساز در جامعه ایجاد کرده هرسال شاهد استقبال بیشتر شهروندان و خیران از این جشنوارهها هستیم.
وی بابیان اینکه عملکرد بین جشنوارهها در جذب بهتر و مشارکت بالای خیرین مدرسهساز تأثیرگذار است، از جهش کمکهای مردمی به مدرسهسازی ازنظر مالی، تجهیزات و امکانات خبر داد و عنوان کرد: خیرین مدرسهساز استان در جشنواره سال گذشته اعتباری افزون بر ۲۳ میلیارد تومان متعهد شدند که این رقم در استان در حوزه آموزشوپرورش بسیار مؤثر است.
غفوریان بابیان اینکه جشنوارههای خیرین مدرسهساز نزد مردم نهادینهشده است، بیان کرد: مردم جشنواره خیرین مدرسهساز را هدایت میکنند و نوسازی مدارس در هدایت برنامهها زیاد نقشی ندارد چراکه مردم بهصورت خودجوش در این جشنواره فعالیت میکنند.
وی شعار هجدهمین جشنواره خیرین مدرسهساز را «عدالت آموزشی» دانست و تأکید کرد: توزیع عادلانه امکانات آموزشی در جامعه بهخصوص مناطق محروم از محورهای اصلی شعار جشنواره هجدهم است.
مسئول کمیته مشارکتهای مردمی جشنواره خیرین مدرسهساز استان همدان بابیان اینکه در حوزه فضاهای آموزشی هنوز با استانداردها فاصلهداریم و به ساختوسازهای بیشتری نیاز است، عنوان کرد: فضاهای آموزی به زیرساخت و زیربنای مناسب نیاز دارد.
وی بابیان اینکه ۶۷۵ خیر مدرسهساز در مجمع استانی با نوسازی مدارس همکاری میکنند، عنوان کرد: هرسال تعداد خیرین مدرسهساز نسبت به سالهای قبل بیشتر میشود.
غفوریان افزود: جذب خیرین به امر مدرسهسازی نیازمند زمینهسازی و فرهنگسازی است.
دبیر هجدهمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان همدان با اشاره به اینکه هیچوقت نیازهای آموزشوپرورش قطع نمیشود، عنوان کرد: همواره در حوزه تجهیزات، تعمیرات و تخریب و بازسازی عقب هستیم و باید با مشارکت خیرین مدرسهساز به این امر مهم بپردازیم تا کمبودها را جبران و فضای مناسبی برای تحصیل دانش آموزان فراهم کنیم.
نظر شما