به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سعید مرادپور بعداز ظهر امروز چهارشنبه دردیدار با مسئولان آموزش وپرورش شهرستان اسکو اظهارداشت: شهيد مطهري يک انسان تكليف محوربوده و در راه تعليم و تربيت گام هاي بلندي از خود به ياد گار گذاشته است، چرا كه شهيد مطهري و مطهري هاي ديگربراي معلمين الگو بوده و شما بايد ياد و خاطره و اهداف آنان را ادامه داده و سعي و تلاش بر اين باشد كه معلمين دانش آموزان اين جامعه را به سوي سعادت و خوشبختي و دين داري هدايت نمايند.
وی افزود: شهید مطهری شخصیتی وارسته، الهی و برجسته بود و باید در هفته معلم افکار، اندیشهها و کتابهای این شهید بزگوار مورد توجه قرار گیرد.
امام جمعه شهرستان اسکو گفت: معلمی شغل انبیا است و معلمان پرچمدار تعلیم و تربیت در نظام اسلامی هستند و همواره تلاش می کنند تا از جوانان به عنوان امانتهاي الهي به بهترين نحو ممكن مواظبت كنند تا نسلي تربيت شود كه موجبات رشد و شكوفايي كشور عزيزمان را فراهم آورد.
معلمان معماران اصلی سازنده شخصیت جوانان هستند
مدیرآموزش وپرورش شهرستان اسکو نیز دراین دیدار گفت : معلمان، معماران اصلی سازنده ی شخصیت جوانان هستند و رسالتی مهم در این زمینه بر عهده دارند وهفته معلم فرصتی است تا با تجلیل از این قشر زحمتکش و فرهیخته به جایگاه و نقش مهم معلمان در جامعه بیشتر بپردازیم که تجلیل از مقام معلم، تجلیل از صفات پاک انسانی است.
نجابت افزود: زير بناي هر جامعه اي در همه زمينه ها اعم از (آموزشي، پرورشي، علمي، پژوهشي و ... ) در آموزش و پرورش شكل مي گيرد و در اين خصوص نقش معلمان در ساختن آينده كشور مان بر هيچ كسي پوشيده نيست و قشر زحمتكش و كم توقع همواره در عرصه هاي مختلف با ايثار و فدا كاري هاي خود برگ زريني را در تاريخ اين سر زمين به يادگار گذاشته و خواهند گذاشت .
مدیرآموزش وپرورش شهرستان اسکو در بخش پایانی سخنان خود گزارشی از فرهنگيان شهرستان به ويژه معلمين نمونه را تشريح نموده ومسائل مربوط به حوزه های مختلف پژوهشی، فرهنگی، آموزشی ارائه کرد.
نظر شما