به گزارش خبرنگار مهر، جمشید انصاری شامگاه چهارشنبه در همایش شوراهای شهر و روستا در شهرستان ایجرود، افزود: پیگیری مشکلات مردم مهمترین وظیفه شوراهای شهر و روستا است.
استاندار زنجان گفت: شوراها باید با مدیریت درست و برنامهریزیشده طرحها را اولویتبندی کرده و از ظرفیت روستاها و شهرها به خوبی استفاده کنند.
انصاری بابیان اینکه اعضای شورای شهر و روستاها رسالت بسیار سنگینی بر دوش دارند، تصریح کرد: شوراها منتخب مردم هستند و باید نسبت به رفع مشکلات مردم با جدیت وارد کار شوند.
استاندار زنجان یادآور شد: از مجموع ۶۷۳ روستای استان زنجان که در آن شوراهای محلی فعالیت میکنند، بیش از ۹۴ درصد این شوراها دارای دهیاری هستند .
انصاری گفت: باید شوراها در روستاها و شهرها مشکلات را شناسایی کنند و با ارائه آنها به مسئولان ذیربط اقدامات لازم برای رفع مشکلات صورت گیرد.
استاندار زنجان با بیان اینکه شوراها باید کارهای ماندگار تعریف کرده و رضایت مردم را جلب کنند تصریح کرد: مبنای تصمیمات شوراها نباید چیزی جز قانون باشد و تنها ملاک برای انجام هر کار و اجرای هر برنامهای باید قانون باشد.
نظر شما