پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۹:۵۴

رئیس سازمان راهداری:

سالانه ۵۰۰۰ کامیون در مرز آذربایجان معاف از مالیات می‌شوند

سالانه ۵۰۰۰ کامیون در مرز آذربایجان معاف از مالیات می‌شوند

ارومیه – رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: سالانه پنج هزار کامیون در مرز آذربایجان معاف از مالیات می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، داوود کشاورزیان چهارشنبه شب در مراسم افتتاح پایانه مرزی پلدشت از اعمال معافیت‌هایی برای تردد کامیون‌های دو کشور آذربایجان و ایران خبر داد و گفت: امیدواریم افتتاح طرح پایانه پلدشت سبب توسعه روابط بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان شود.

وی هم‌اکنون سالانه ۷۰ هزار دستگاه کامیون از ایران به کشور آذربایجان وارد شده و همین تعداد نیز از سوی کشور مقابل برای امر صادرات و واردات و نیز دسترسی به آب‌های آزاد خلیج فارس وارد کشور می‌شود.

کشاورزیان با اشاره به تقویت روابط ایران با کشورها به ویژه کشورهای همسایه گفت: خوشبختانه پس از تفاهم نامه با کشورهای ۱+۵ شاهد رفت و آمد گسترده سران مختلف به ایران بوده و امیدواریم این روند روز به روز توسعه یابد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه جمهوری اسلامی ایران با جمهوری خودمختار نخجوان دارای مشترکات فرهنگی و تاریخی فراوانی است، امید است که این روابط در سالیان آینده بیشتر شود.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور افزود: با توجه به سفر آینده حجت‌الاسلام روحانی به آذربایجان، امید است این مناسبات سیاسی سبب توسعه بین این دو کشور شود.

کشاورزیان از احداث پایانه مرزی آستارا و رشت با همکاری کشور آذربایجان خبر داد و افزود: علاوه بر آن راه‌آهنی از طرف آذربایجان احداث و به مرز ایران در آستارا می‌رسد و همین خود سبب گسترش بیش از پیش روابط بین دو کشور می‌شود.

کد خبر 3617171

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha