پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۰۲

امام جمعه سنقروکلیایی:

قرآن و روایات اسلامی بهترین مرجع برای شناخت پیامبر اسلام(ص) است

قرآن و روایات اسلامی بهترین مرجع برای شناخت پیامبر اسلام(ص) است

کرمانشاه- امام جمعه شهرستان سنقروکلیایی گفت: قرآن و روایات اسلامی بهترین مرجع برای شناخت شخصیت والای پیامبر گرامی اسلام(ص) است.

حجت الاسلام برقراری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: یکی از نعمات خداوند به مخلوقات نعمت هدایت برای رسیدن به وادی ایمان است که توسط ابلاغ آیات نورانی قرآن به پیامبران به صورت گرفته است.

وی افزود: چندین نعمت است که خداوند به واسطه آن بر بشریت جهت ارشاد و کمال معنی آنها منت نهاده است، و ولایت را به نهایت رسانده از جمله اینکه در سوره حجرات به نعمت هدایت و در سوره آل عمران به نعمت رسالت و همچنین در سوره قصص به نعمت امامت در آیات نورانی قرآن اشاره‌ شده که بالاترین نعمات است که نشان از اهمیت امامت و انجام رسالت هدایتگری ائمه(ع) می باشد لذا باید قدر و منزلت پیغمبر(ص) و حریم مقدس اش در جوامع حفظ و تکریم شود.

امام جمعه شهرستان سنقر و کلیایی گفت: دو راه اصلی برای معرفی پیامبر(ص) در جوامع،  وجود دارد  و بهترین روش استفاده از کلام قرآن و روایات صحیح است و در این راستا آیات زیادی از قرآن معرف شخصیت و عظمت پیامبر اسلام(ص) است.

وی افزود: طریق دوم شناخت منزلت پیامبر اکرم(ص) را رجوع به کلام اندیشمندان، مدرسین، فرهیختگان و... است و همه افراد نمی توانند پی به عظمت حضرت محمد مصطفی(ص) ببرند و گاهی سر از جهالت و انحراف در میاورند از جمله سلمان رشدی که به اذعان خودش از مصادر اسلامی استفاده کرده بود که قطعا مصداق قرآنی نداشت و به جهل کشیده شد.

حجت الاسلام برقراری با ارائه برخی روایات افزود: در ایام های خاص همچون ولادت، رحلت و مبعث پیامبر(ص) برای شناخت از پیامبر(ص) و معرفی به نسل جوان جامعه باید از احادیث قرآن و روایت معتبر بهره بگیریم لذا خداوند بهترین منبع و مرجع برای معرفی پیامبر(ص) است.

امام جمعه شهرستان سنقر و کلیایی در ادامه تاکید کرد: امروزه به تاسیس دانشکده پیغمبر شناسی در دنیا نیاز است تا آگاهی کافی و مناسبی از امامت و ولایت به دست آوریم.

حجت الاسلام برقرای واژه مبعث را به معنای برانگیخته و متحول شدن عنوان کرد و گفت: مبعث نوعی تحول آفرینی است همچنانکه در زمان گذشته اعراب جاهلیت با مبعوث شدن پیامبر(ص) و انجام رسالت هدایتگری متحول شدند و از تاریکی جهل به روشنایی تعقل و از ذلت به عزت و کمال رسیدند.

امام جمعه شهرستان سنقر و کلیایی با اشاره به برنامه های تدارک دیده شده در روز مبعث،  بیان کرد: عصر امروز و پیش از اذان مغرب و عشا مراسم جشن مبعث در مسجد جامع به همراه جلسات تفسیر و مخافل انس با قرآن برگزار می شود.

حجت الاسلام برقراری اظهار داشت: همچنین عصر امروز جشن بزرگ مبعث در صحن حرم مطهر امام زاده احمد(ع) با مشارکت مردم متدین و متعهد این شهرستان برگزار می شود.

کد خبر 3617276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha