به گزارش خبرگزاري مهر، اين تيم در ابتدا مبلغ 2/4 ميليون دلار صرف انجام مطالعات فني اوليه مي كند و سپس به انجام آزمايشاتي جهت شناسايي علمي حداكثر قابليت حمل بار در ماموريت فضايي مي پردازد.
اين دو ماموريت كه "كاوش طوفان هاي راديواكتيويته" نام دارد به منظور مطالعه روي چگونگي انباشت مواد راديواكتيو در فضا و تغييرات به وجود آمده در آن حين رخداد طوفان هاي فضايي براي سال 2012 برنامه ريزي شده است.
به گفته مقامات ناسا تشعشعات راديواكتيو فضايي براي فضانوردان، ماهواره ها و هواپيماهايي كه در ارتفاعات بالا بر فراز قطب پرواز مي كنند خطراتي را در بر دارد. طوفان هاي فضايي دائما باعث تغيير ميدان هاي مغناطيسي و الكتريكي مي شود. اين طوفان ها حاوي ذراتي از مواد راديواكتيو است كه انرژي بسيار زيادي را توليد مي كنند. برخي از اين انرژي ها باعث قطع ارتباطات راه دور شده و سيستم حمل و نقل جهاني را مختل مي كنند.
تيم هاي انتخاب شده براي ماموريت سال 2012 از دانشگاه هاي بوستون، آيوا و مينه سوتا و انستيتو تكنولوژي نيوجرسي هستند.
اين ماموريت با هدف شناسايي چگونگي و دليل ايجاد تغييرات در خورشيد، چگونگي واكنش سيستم هاي نجومي و تاثير آن بر فعاليت هاي زميني و انسان ترتيب داده شده است.
نظر شما