پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۲۶

نماینده ولی فقیه دراستان و امام جمعه زنجان:

نمایندگان درمجلس به اولویت‌ها ومطالبات مردم استان زنجان توجه کنند

نمایندگان درمجلس به اولویت‌ها ومطالبات مردم استان زنجان توجه کنند

زنجان-نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه زنجان گفت: نمایندگان در مجلس به اولویت‌ها و مطالبات مردم استان زنجان در حوزه‌های مختلف توجه کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی خاتمی در خطبه‌های نماز جمعه شهر زنجان با اشاره به‌روز سوم شعبان ولادت حضرت امام حسین(ع) و روز پاسدار افزود: ۲۱ اردیبهشت ولادت امام حسین (ع) است که به نام پاسدار نام گذاری شده است و سپاه انقلاب اسلامی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف دفاع و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پیشتاز و پیشگام بوده است.

وی ادامه داد: امام خمینی (ره) در خصوص عملکرد سپاه می‌گوید«این نهاد در عمل حسن کار خود را نشان داده است و اگر سپاه نبود کشور هم نبود و آحاد مردم وظیفه پاسداری از کشور را به عهده‌دارند».

خاتمی با یادآوری توطئه‌های دشمنان برعلیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران افزود: دشمن نمی‌خواست که اسلام و جمهوری اسلامی وجود داشته باشد ولی جمهوری اسلامی هم‌اکنون ده‌ها برابر قدرتمندتر از قبل به‌کار خود ادامه می‌دهد.

وی تاکید کرد: جمهور اسلامی با اتکا به مذهب و رعایت اصول انقلاب و حضور پررنگ مردم درصحنه به این قدرت رسیده است و این مهم دلیل شکست دشمن در مقابل جمهوری اسلامی ایران بوده است.

خاتمی همچنین بابیان اینکه ۲۳ اردیبهشت ولادت جانباز بزرگ اسلام قمر بنی‌هاشم است، ادامه داد: حضرت ابوالفضل العباس (ع) بزرگ جانباز تاریخ انسانیت است که صحنه کربلا را تجلیگاه ایثار و جانبازی کرد. ایثار و فداکاری آن حضرت در تاریخ بشر مانندی ندارد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام‌جمعه زنجان گفت: نمایندگان با توجه به اولویت‌های موجود این استان در خصوص معدن، صنعت و صنایع تبدیلی، کشاورزی و گردشگری که عرصه‌های زودبازده است زمینه اشتغال بیشتری را برای جوانان فراهم کنند تا آمار بیکاری کاهش یابد.

خاتمی با تأکید بر اینکه نمایندگانی که برای خدمتگزاری به مردم ولایتمدار رأی آورده‌اند باید شکرگزار باشند افزود: نمایندگان منتخب استان در مجلس با تبعیت از راه امام و مقام معظم رهبری و اصول انقلاب نسبت به زمینه‌های توسعه پایدار استان در حوزه‌های مختلف بخصوص معدن، صنعت، کشاورزی و گردشگری توجه ویژه‌ای داشته باشند چراکه این عرصه‌ها جزوه عرصه‌های زودبازده در سطح استان هستند و با توجه به این بخش‌ها می‌توان که زمینه‌های اشتغال برای جوانان و کم شدن آمار بیکاری در استان موجب شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه زنجان گفت: نمایندگان در مجلس به اولویت‌ها و مطالبات مردم استان زنجان در حوزه‌های مختلف توجه کنند.

خاتمی در ادامه با اشاره به هفته هلال‌احمر گفت: هلال‌احمر عمدتاً در کنترل پیشامدها و بحران‌های رخ‌داده در کشور نقش اساسی دارد و خصوصاً در کمک‌رسانی بهداشتی و درمانی برای تمام مسلمانان جهان خصوصاً مسلمانان مردم مظلوم یمن و سوریه نقش بسیار مهمی را داشته‌ است  و باید از آنها تشکر کرد.

کد خبر 3617712

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha