به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی ستوده عصر شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی استان اردبیل افزود: در بحث اعتبارات با کمبود مواجه هستیم، با این وجود برای توسعه برنامه های انسان ساز قرآن بخش مهمی از این اعتبارات در این حوزه هزینه می شود.
وی با بیان اینکه این اعتبارات سالانه تا ۳۵ درصد کل اعتبارات تبلیغات اسلامی استان را نیز شامل می شود، یادآور شد: به همین دلیل توسعه فعالیتها و برنامههای قرآنی در این استان با وجود کمبود اعتبارات بسیار عالی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با بیان اینکه این سازمان برای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه تمام تلاش خود را بکار گرفته است، تصریح کرد: در این راستا به واگذاری امورات قرآنی به نهادهای مردمی تاکید و امروز شاهدیم که بخش زیادی از فعالیت های این حوزه از سوی موسسات و خانههای قرآنی انجام می شود.
وی تربیت معلم و مدرس قرآنی، مباحث تفسیر و موضوعات تفسیری، مفاهیم و... را از جمله محورهای مورد توجه در ترویج قرآنی برشمرد و ادامه داد: برای تحقق این مهم توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی در هیئت های مذهبی مد نظر قرار گرفته که گام های اساسی در این زمینه برداشته شده است.
ستوده به برگزاری دوره های آموزش روخوانی و روان خوانی برای مداحان و شرکت کنندگان در هیئت های مذهبی اشاره کرد و متذکر شد: تربیت حفاظ قرآنی نیز از جمله تاکیدات سازمان بوده که برنامه در حوزه های علمیه دنبال می شود.
وی با بیان اینکه این سازمان در تربیت مدرسان نهج البلاغه به منظور ترویج آن در جامعه نیز تلاش های عمده ای داشته است، عنوان کرد: از دیگر برنامه های تبلیغات اسلامی استان اردبیل برای توسعه قرآنی ورود به فضای مجازی است که برنامه های ویژه ای در این خصوص پیگیری می شود.
نظر شما