دكتر "طالب زاده" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر با بيان اين مطلب افزود: دانشگاه بجنورد در حال حاضر زمين 200 هكتاري از سازمان مسكن و شهرسازي به ملكيت دانشگاه بجنورد درآمده و كلنگ ساختمان دانشكده فني مهندسي با مساحت 4 هزار و 500 متر مزبع به زمين زده شد كه تا 6 ماه آينده به بهره برداري مي رسد.
وي اضافه كرد: وزارت علوم با 4 دانشكده كشاورزي، هنر، علوم انساني و فني مهندسي موافقت اصولي به عمل آورده است كه دانشكده فني مهندسي به بهره برداري مي رسد و در سال تحصيلي جديد رشته هايي در حوزه علوم انساني و هنر در دانشگاه بجنورد راه اندازي مي شود تا زمينه تأسيس دانشكده هاي هنر و علوم انساني ايجاد شود.
دكتر "طالب زاده" اظهار داشت: دانشگاه بجنورد با پذيرش 210 دانشجو در رشته هاي مهندسي صنايع، مهندسي شهرسازي و كارداني كامپوتر از مهر ماه 84 فعاليت خود را آغاز كرده است و رشته هاي كارشناسي اقتصاد، كارشناسي حسابداري و كارداني معماري را بر اساس موافقت شوراي گسترش آموزش عالي از مهر ماه سال 85 راه اندازي خواهد كرد.
رئيس دانشگاه بجنورد با بيان اينكه اين دانشگاه در مهر ماه 85 به پذيرش 750 دانشجو مي پردازد، گفت: دانشگاه بجنورد با توجه به نوپا بودن دانشگاه صرفا در مقطع كارشناسي فعاليت دارد و چنانچه پذيرش هيأت علمي به اندازه كافي صورت گيرد وارد فاز تحصيلات تكميلي نيز خواهد شد.
نظر شما