به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمدی شاه نشین نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد عصر دوشنبه در حاشیه مراسم تجلیل از شوراهای اسلامی شهر و روستا در جمع خبرنگاران اظهار داشت:با نگاهی اجمالی به عملکرد شوراها در دوره چهارم، در می یابیم که عملکرد آن ها در مقایسه با دوره سوم بهبود پیدا کرده است.
وی در خصوص عملکرد نه چندان مثبت برخی از شوراها در دوره قبل عنوان کرد:دلایل و مسائل بسیاری در این خصوص متصور است که عمده آن به رکود و عدم رونق اقتصادی آن مقطع معطوف می شود.
محمودی در خصوص اصلی تریت الزامات حوزه شوراهای اسلامی شهر و روستا عنوان کرد:آنچه که از نظر بنده پرداختن به آن ضروری و حائز اهمیت است، به حدود اختیارات شوراها باز می گردد که می طلبد از حوزه شهرداری خارج و در وسعت بزرگ تری به حوزه شهری تسری پیدا کند.
نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس دهم گفت:منتخبان مردم در شوراها باید در حین ورود، با فراگیری آموزش های لازم و تکمیلی، اشراف هر چه بیشتری را به ابعاد و زوایای قوانین و عرصه نظارتی پیدا کنند.
وی افزود:به نظر می رسد، بازبینی در قوانین شوراها ضرورتی اجتناب ناپذیر است که باید به شکلی ویژه و جدی به آن پرداخته شود.
محمودی در خصوص عمده ترین اولویت های خود در مجلس دهم عنوان کرد:دستورکارها در این خصوص به دو بخش کشوری و شهرستانی تقسیم بندی می شود که در واقع در حوزه کشوری دردهای مشترکی وجود دارد که اصلی ترین آن به بخش اشتغال و مشکلات و محدودیت های این عرصه معطوف می شود.
وی در پایان در خصوص اولویت های سه شهرستان شهریار، قدس و ملارد نیز یادآور شد:کمبود بیمارستان و ضعف های زیرساختی در عرصه بهداشت و درمان، توسعه قطار شهری و مترو اصلی ترین نیاز موجود به شمار می رود که برای رفع و بهبود آن در چارچوب وظایف و اختیارات تعریف شده، نهایت تلاش خود را بکار خواهیم گرفت.
نظر شما