به گزارش خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، اين كتاب توسط مريم اختيار، نويسنده و محقق ايراني تأليف شده است كه پيش از اين كتابي از او با عنوان " نقاشي هاي ايراني سلطنتي؛ دوره قاجار " منتشر شده بود.
همچنين چندي پيش با گسترش تقاضا براي آموزش و فراگيري زبان فارسي در اروپا و آمريكا، يك كتاب آموزشي از سيمين آبراهامز، استاد زبان و ادبيات فارسي در دانشگاه ادينبورگ منتشر شد. كتاب راهنماي يادگيري فارسي از سوي انتشارات " تيلور و فرانسيس " به دو صورت چاپي و الكترونيكي در بازار انگلستان عرضه شده است.
از ويژگي هاي اثر اين است كه براي استفاده از كتاب برخورداري از هيچ گونه پيش زمينه و دانش زباني لازم نيست. دستور زبان فارسي نيز در اين كتاب مورد توجه نويسنده قرار گرفته است. اين راهنما مهارت هاي زباني شامل خواندن، نوشتن و سخن گفتن را مورد تاكيد قرار مي دهد.
نظر شما