به گزارش خبرگزاري "مهر" اگرچه بحث اختلافات مالي در روزهاي آخر كمي بالا گرفته بود اما چنين تصميمي در حالي كه سوريه براي پرواز به تهران و بازي در استاديوم آزادي آماده مي شود شوك آور و غير منتظره بود.
دبير كل فدراسيون فوتبال سوريه به سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت: " رادينوويچ به اينجا نيامده كه قراردادش حتما با همان شرايط قبلي يا به دلخواهش تمديد شود. از امروز فجر ابراهيم دستيار او مربيگري تيم را به عهده مي گيرد و كارها را پيش مي برد تا ما فرد مناسبي را براي سرمربيگري پيدا كنيم".
رادينوويچ 62 ساله از اوت 2005 و بلافاصله بعد از آنكه با تيم زير 19 سال سوريه به مرحله يك شانزدهم بازيهاي2005 قهرماني زير 16 ساله هاي جهان صعود كرد مربي تيم اصلي سوريه شد. تيم او در آن بازيها در مرحله يك هشتم با باخت به برزيل از دور رقابت ها كنار رفت.
سرهان دبير كل فدراسيون فوتبال سوريه افزود: " فكر نمي كنم اين تغييرات اثري در كار تيم داشته باشد و اعتقاد داريم كه اتفاقاً براي بازي با ايران ابراهيم توانايي بيشتري براي مربيگري سوريه دارد".
سوريه هم اكنون در اردوي تارتوس است و قرار است كه روز پنجم اوت( 14 مرداد) با ليبي ديداري دوستانه داشته باشد.
سوريه از دو بازي قبلي 3 امتياز به دست آورده است. آنها در شرايطي به تهران مي آيند كه دو بر يك به كره باخته اند و چهاربر صفر تايوان را شكست داده اند.
نظر شما