پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۷ آبان ۱۳۸۲، ۱۵:۱۰

بانك ملي ايران از مشتريان خود حق الوكاله دريافت نمي كند

بانك ملي ايران به منظور جلب رضايت بيشتر سپرده گذاران و امكان تخصيص حداكثر سود به آنها در سال 1383 هيچ گونه حق الوكاله اي از سپرده گذاران دريافت نخواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر، روابط عمومي بانك ملي اعلام كرد: با تصميم اتخاذ شده، اين بانك در ترازنامه سال 1383خود،  درآمدي از ناحيه دريافت حق الوكاله از سپرده گذاران نخواهد داشت.
وزير امور اقتصادي و دارايي به منظور آگاهي سپرده گذاران و شفافيت بيشتر عمليات بانكي اخيرا طي نامه اي به مديران بانك هاي كشور خواستار تعيين و اعلام ميزان حق الوكاله قابل دريافت از سپرده گذاران در سال 1383 شده بود.
شوراي پول و اعتبار به بانك ها اجازه داده است از سود حاصل از عملكرد سپرده ها حداكثر تا 5/3 درصد تحت عنوان حق الوكاله به نفع خود كسر نمايند.
بر اساس مقررات و ضوابط بانكداري بدون ربا، رابطه بانك با سپرده گذاران رابطه وكيل و موكل است و بانك ها به وكالت از طرف سپرده گذاران با منابع جمع آوري شده ، معاملات منطبق بر عقود اسلامي انجام داده و سود حاصله را پس از كسر حق الوكاله خود ميان سپرده گذاران توزيع مي نمايد.

کد خبر 36265

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha