پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۴ مرداد ۱۳۸۵، ۸:۵۷

هزينه مردودي دانش آموزان در مناطق محروم سنگين تر است

هزينه مردودي دانش آموزان در مناطق محروم سنگين تر است

مديركل دفتر آموزش و پرورش راهنمايي تحصيلي ، از پيش بيني افزايش بيش از يك درصد تعداد قبولي دانش آموزان مقطع راهنمايي طي سال تحصيلي گذشته خبر داد.

منوچهر فضلي خاني در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، درپاسخ به برآورد اين دفتر از تعداد قبول شدگان دوره راهنمايي افزود: در تابستان سال گذشته بالغ بر 92 درصد دانش آموزان راهنمايي قبول شدند كه پيش بيني مي شود اين رقم در تابستان امسال به 18/92 درصد برسد كه اليته رقم قطعي آن پس از شهريور و پايان امتحانات جبراني اعلام خواهد شد.

وي درباره هزينه اي كه مردود شدن هر دانش آموز بر دوش آموزش و پروش مي گذارد ، گفت: اين رقم ها در كل بالا بوده اما مقدار آن در مناطق محروم و كم جمعيت بر اساس شاخص هايي نظير معلم ، تجهيزات مدارس و تعداد دانش آموزان يك كلاس متفاوت است.

به گفته مديركل دفترآموزش و پرورش راهنمايي تحصيلي ، در شهرهاي بزرگ كلاس هاي درس با بيش از 30 دانش آموز تشكيل مي شود و اين در حالي است كه در روستاهاي دور افتاده و محروم كشور ، معلمان از مسيرهاي دور بر سر كلاس هاي درس حاضر مي شوند و از همين جهت هزينه مردود شدن دانش آموزان روستايي بسيار سنگين تر از بقيه موارد است اما در اين موارد نيز نمي توان رقم قطعي اعلام كرد.

فضلي خاني ، عدم مشاركت اولياء در همراهي دانش آموزان را دليل مهمي در مردودي و يا افت تحصيلي دانش آموزان در دوره رهنمايي دانست و اضافه كرد: مردود شدن يك دانش آموز علاوه بر تحميل هزينه هاي سنگين بر دوش وزارت آموز ش و پرورش ، خانواده ها را نيز به خرج و زحمت مضاعف وادار مي نمايد.

وي ، نقش فضا و معلمان دوره راهنمايي در كاهش ميزان مردودي هاي اين مقطع تحصيلي را اساسي خواند و گفت: نوع ساختار ، تعداد دبيران و تعداد كتاب هاي اين دوره مسئله تغيير مقطع تحصيلي را براي دانش آموزان دشوارتر مي كند. برهمين اساس معتقديم با افزايش نشاط در مدارس ، از بحراني شدن اوضاع جلوگيري خواهد شد.

مديركل دفتر آموزش و پرورش راهنمايي تحصيلي در بيان ارائه راه حل كاهش تعداد مردودي ها و افت تحصيلي در اين دوره ، گفت: به معلمان توصيه كرده ايم فضا را براي ورود دانش آموزان به اندازه كافي تلطيف نمايند.

کد خبر 362780

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha