اسدالله حيدري رئيس فدراسيون تيراندازي در گفت و گو با خبرنگار "مهر" ضمن بيان اين مطلب گفت: ما در مجموع عملكرد ورزشكارانمان را در كرواسي در حد متوسط ارزيابي مي كنيم. انتظار ما از تيراندازان بيشتر از اين بود البته نبايد حق برخي هم ناديده بگيريم بهبود ركورد تيراندازاني چون الهه احمدي، نسيم حسن پور، سپيده سيراني، اينانلو و صابرپرستي رضايت بخش بود.
وي ادامه داد : اين ورزشكاران با كسب ركوردهاي بالاتر در رشته هاي خود حد نصاب خودهاي را در رقابتهاي برون مرزي بالا بردند به طوريكه برخي از اين نفرات در مواد خود در آسيا ركوردهاي اول تا دهم را دارند و اين براي آينده ما در اين رشته بسيار خوب است.
حيدري با بيان اينكه برخي ها در اين مسابقات كاستي داشتند گفت: ما با هيچ كس تعارف نداريم به طوريكه طي يك هفته آينده با بررسي عملكرد تيراندازان درچند مسابقه اخير و مسابقات كرواسي چند نفر از ليست اعزامي به مسابقات آسيايي خط خواهند خورد. اگر تيراندازي هم در اين مدت نتواند به حد نساب هاي ما در رشته خود برسد كنار خواهد رفت.
رئيس فدراسيون تيراندازي افزود: برنامه ما براي حضور تيم در مسابقات كرواسي از قبل انجام شده بود اما در هفته آخر چند نفر خط خوردند و چند نفر هم به تركيب تيم اضافه شدند قرار بود اين تيم چهار روز قبل از آغاز مسابقات به اين كشور برود كه بليطهاي تيم به همين دليل ديرتراز زمان پيش بيني شده به دست ما رسيد و همين باعث شد تا تنها تيم طپانچه ما يك روز مانده به مسابقات وارد اين كشور شود و ما از اين نظر حق را به اين تيم مي دهيم ولي بسياري از ورزشكاران درمواد مختلف حتي هشت روز مانده به مسابقات خود در حال تمرين در سالنها بوده اند.
وي تصريح كرد: قصد ما از حضور در اين مسابقات محك خوردن ورزشكاران ما بود مطمئنا ما راه زيادي داريم تا به هدف خودمان در اين رشته برسيم و بايد در چنين ميدانهايي بيشتر شركت كنيم تيراندازي ما زير ساختهاي خوبي را در كشور ندارد و براي بازسازي اين پايه ها نياز به زمان و برنامه ريزي چند ساله داريم .
نتايج تيم ما و ورزشكاران ما در اين مسابقات براي ما فقط ملاك انتخاب و ارزيابي ورزشكار براي مسابقات آسيايي است و گرنه همه ورزشكاران براي ما مهم هستند و حضور هر فردي كه بهتر باشد در آسيا براي ما مهم است چون مسابقات آسيايي دوحه براي ما هدف اصلي است.
نظر شما