به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري جيهان تركيه، "اولي رن" Olli Rehn گفت كه تركيه به عنوان كشوري دموكراتيك و ميانه رو داراي اهميت استراتژيك براي اتحاديه اروپاست.
وي در گفتگو با يك روزنامه فنلاندي همچنين تاكيد كرد كه پس از آنكه تركيه تمام معيارهاي لازم براي عضويت در اتحاديه اروپا را به دست آور،د بايد به اين كشور اجازه پيوستن به اين اتحاديه داده شود.
گرچه تركيه تاكنون تلاش زيادي براي پيوشتن به اتحاديه اروپا انجام داده ، اما تاكنون به سبب برخي از مشكلاتش موفق به اين امر نشده است، اما در همين رابطه تحليلگران بر اين باورند كه احتمالاً تركيه تا سال 2014 موفق به اين امر خواهد شد.
كميسر اتحاديه اروپا گفت كه بعد از درگيري در لبنان، تركيه سكولار و دموكراتيك اهميت بيشتري در نزد اتحاديه اروپا به دست آورده است.
اولي رن تاكيد كرد كه تركيه مي تواند ارتباطي قوي بين دو طرف برقرار كند.
از سوي ديگر در همين رابطه روزنامه لس آنجلس تايمز چاپ آمريكا نوشت كه تركيه مي تواند بين غرب و خاورميانه توازني را برقراركند.
اين روزنامه با اشاره به اين كه تركيه بهترين كشوري است كه مي تواند در تركيب نيروهاي حافظ صلح در لبنان شركت كند،نوشت: تركيه به عنوان پلي استراتژيك ، فيزيكي و فراهنگي بين شرق و غرب به شمار مي رود.
نظر شما