به گزارش خبرگزاري مهر ، علي مددي افزود: 50 پايگاه آموزشي بهداشتي مستقر در استان آموزش 200 هزار نفر روز را براي بسيج سلامت استان بر عهده گرفته اند.
وي با بيان اينكه اين مربيان از نيروهاي بسيج تربيت مي شوند ، اعلام كرد: 70 درصد اين نيروها را بانوان تشكيل مي دهند.
مددي با تاكيد بر گسترش حضور بانوان در ديگرعرصه هاي سازندگي استان به خصوص در زمنيه بهداشت و درمان ، يادآور شد: در سال گذشته بيش از 2 هزار نفر مربي بهداشت از نيروهاي بسيج خدمات رساني خود را در اين عرصه آغاز كردند كه اين تعداد در سال جاري به 3 هزار و 600 نفر افزايش خواهد يافت.
رئيس سازمان بسيج سازندگي استان آذربايجان شرقي با اشاره به اينكه بخش اعظم اين نيروها در اردوهاي هجرت آموزش مي بينند ، تصريح كرد: وزارت بهداشت اعلام آمادگي كرده است كه اين تعداد از مربيان را وارد بازار كار كند.
وي با بيان اينكه تا پايان تابستان امسال 3 هزار و 600 مربي بهداشت در استان آذربايجان شرقي وارد اين عرصه خواهند شد ، ريشه كني بي سوادي در استان را نيز از اهداف عمده اردوهاي هجرت دانست و گفت: افراد بي سواد به خصوص در مناطق محروم توسط كميته امداد شناسايي شده و هر يك از مدرسين حاضر در اردوها ، آموزش 9 نفر از آنان را بر عهده مي گيرد.
نظر شما