پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ مرداد ۱۳۸۵، ۲۱:۱۶

/ آخرين اخبار از فلسطين /

ديدار ابومازن با رئيس جمهوري سودان / شهادت يك عضو جنبش جهاد اسلامي

ديدار ابومازن با رئيس جمهوري سودان / شهادت يك عضو جنبش جهاد اسلامي

يك فعال عضو جنبش جهاد اسلامي فلسطين امروز بدست جوخه هاي ترور رژيم صهيونيستي در نزديكي شهر جنين به شهادت رسيد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل ازخبرگزاري فرانسه، اين جنايت زماني اتفاق افتاد كه نظاميان رژيم صهيونيستي با حمله و محاصره منزل رشيد العمري عضو جنبش جهاد اسلامي فلسطين وي را به ضرب گلوله به شهادت رساندند.

يك منبع امنيتي فلسطين دراين باره گفت : نظاميان صهيونيست منزل العمري را محاصره كرده و ازوي خواستند خود را تسليم كند اما هنگامي كه وي حاضر به خارج شدن از منزلش نشد صهيونيستها وحشيانه به او حمله كردند.

با شهادت اين عضو جنبش جهاد اسلامي بدين ترتيب شمار شهداي فلسطيني از زمان انتفاضه دوم در سپتامبر 2000 ميلادي تاكنون بيش از 5 هزار 319 فلسطيني رسيد.

ازسوي ديگر ابومازن رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين امروز به محض ورودش به خارطوم با عمر البشير رئيس جمهوري سودان ديدار كرد.

سفر ابومازن به سودان به مدت دو روز به طول خواهند انجاميد و وي قرار است با شماري از مسولان سوداني درمورد تهاجم رژيم صهيونيستي به لبنان و نوار غزه به گفتگو بنشيند .

سودان درحال حاضر رياست اتحاديه عرب را برعهده دارد.

رژيم صهيونيستي از چهارشنبه 21 تير از زمين و هوا و دريا مناطق مختلف خاك لبنان را آماج حملات خود قرار داده كه در جريان آن بخشي از ساختار زيربنايي لبنان منهدم و صدها نفر از مردم اين كشور شهيد يا زخمي شده اند و حزب الله لبنان نيز در پاسخ به جنايت هاي صهيونيست هاي شهرك ها و شهرهاي فلسطين اشغالي از جمله حيفا را هدف موشك باران خود قرار داده و شماري صهيونيست را كشته يا زخمي و به ساختار زيربنايي اشغالگران زيان وارد كرده است.

کد خبر 363732

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha