محسن پرويز در گفتگو با خبرنگار كتاب مهر با بيان اين مطلب افزود : با توجه به مشكلي كه براي ناشران لبناني در جريان تهاجم رژيم صهيونيستي به كشور آنها بوجود آمده ، بررسي اي را صورت داديم كه در صورت امكان مطالبات مربوط به نمايشگاه كتاب را زودتر از موعد برايشان ارسال كنيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا امكان حذف تخفيف از ناشران لبناني وجود دارد يا خير، گفت : با توجه به مشكلات ارزي كه داريم اين مساله شايد ممكن نباشد. با اين وجود به همكاران موسسه نمايشگاه ها گفته ايم كه بررسي هاي لازم را انجام دهند كه اگر از نظر قانوني منعي وجود نداشته باشد و اگر مقررات اين اجازه را مي دهد در اين زمينه هم تسهيلاتي را براي ناشران لبناني فراهم كنيم .
به گزارش مهر، ناشران خارجي كه در نمايشگاه بين المللي كتاب تهران كتاب هاي خود را به فروش مي رسانند بر اساس برنامه اي زمان بندي شده و چند ماه پس از برگزاري نمايشگاه مطالبات خود را دريافت مي كنند كه با توجه به خسارت هاي سنگيني كه به ناشران لبناني وارد شده است معاونت فرهنگي قصد دارد با ارسال اين مطالبات پيش از موعد به آنها كمك كرده باشد.
نظر شما