سياست ها و اولويت هاي جديد دانشگاه علم و صنعت
دكتر "محمد سعيد جبل عاملي" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر در خصوص سياست ها و اولويت هاي جديد دانشگاه علم و صنعت افزود: توجه به نقش اساتيد در توسعه علمي دانشگاه اولويتي است كه دانشگاه علم و صنعت بيش از پيش به آن مي پردازد. همچنين جلب مشاركت اعضاي هيات علمي دانشگاه در فرايندهاي تصميم گيري و مديريت نيز مورد توجه قرار مي گيرد.
وي سوق دادن دانشجويان به سمت فعاليت هاي علمي را از ديگر برنامه هاي دانشگاه علم و صنعت ذكر كرد و گفت: مهمترين نقش دانشجويان به عنوان نيروهاي تحقيقاتي بايد مورد توجه قرار گيرد لذا تقويت انجمن هاي علمي و ايجاد نشاط علمي در دانشگاه در راستاي رسيدن به اين هدف در دستور كار است.
طرح توسعه فيزيكي دانشگاه علم و صنعت در دماوند
جبل عاملي در خصوص توسعه فيزيكي دانشگاه علم و صنعت اظهار داشت: توسعه فيزيكي اين دانشگاه با تصويب هيات امنا در دماوند صورت مي گيرد و دانشگاه در حال نهايي كردن طرح جامع است. اين طرح در زميني 214 هكتاري در دماوند براي افقي 10 ساله برنامه ريزي شده است.
وي ادامه داد: البته اين طرح توسعه براي 20 هزار دانشجوي مقطع كارشناسي و دوره هاي مجازي در دماوند در نظر گرفته شده است.
تعطيلي و تخريب ساختمان هاي قديمي دانشگاه علم و صنعت
سرپرست دانشگاه علم و صنعت گفت: در پرديس مركزي نيز دانشگاه با ساختمان هاي 30 تا 35 ساله اي مواجه است كه در برخي موارد قدمت و عدم ايمني تعطيل و تخريب ساختمان را به دنبال دارد. از سوي ديگر اعتبارات عمراني دانشگاه پاسخگوي نياز دانشگاه به ترميم و بازسازي دانشكده هاي قديمي نيست.
وي خاطر نشان كرد: در سال جاري اعتبارات مورد نياز دانشگاه در زمينه تعمير و بازسازي 10 ميليارد تومان برآورد شده اين در حالي است كه تنها 3 ميليارد تومان به اين امر اختصاص داده شده است.
سرپرست دانشگاه علم و صنعت اظهار داشت: توسعه دوره هاي تحصيلات تكميلي در رشته هاي مورد نياز كشور مانند رشته هاي IT، نانو فناوري، الكترونيك پيشرفته، مديريت، انرژي، محيط زيست و آب از اولويت هايي است كه دانشگاه در پي تحقق آنها است.
توسعه آموزش هاي مجازي دانشگاه علم و صنعت در رشته هاي بي نياز به تجهيزات
وي دانشگاه علم و صنعت را در زمينه ايجاد دوره هاي مجازي پيشتاز دانست و ادامه داد: در چارچوب اختيارات وزارت علوم آموزش هاي مجازي نيز در رشته هايي كه نيازي به كارگاه و تجهيزت ندارند، توسعه مي يابند. در حال حاضر توسعه رشته IT و ايجاد رشته هاي مهندسي صنايع و كامپيوتر در اولويت است.
برنامه اي براي ايجاد دوره مشترك نداريم
وي با اشاره به همكاري هاي آموزش و پژوهشي دانشگاه علم و صنعت با دانشگاه هاي خارج از كشور گفت: اين دانشگاه همكاري هاي آموزشي و پژوهشي خود را با دانشگاه هاي خارج از كشور در تبادل استاد و شركت در كنفرانس ها و فرصت هاي مطالعاتي توسعه مي دهد و برنامه اي براي ايجاد دوره هاي مشترك با دانشگاه هاي خارج از كشور ندارد.
نظر شما